Samsung Galaxy Watch Active 2 afsløret i alle farver

1

Samsung afholder stor Unpacked event onsdag den 7. august. Her afsløres Galaxy Note 10-serien, men formentlig også Galaxy Watch Active 2. Se de nye lækkede billeder af det kommende smartwatch.

Samsung forventes, at gøre deres kommende smartwatch, Galaxy Watch Active 2, officielt til den kommende Unpacked event, der afholdes i New York onsdag den 7. august.

Tidligere har det også været ventet, at Samsung ville lancere deres nyeste tablet til samme event. Men denne er altså netop annonceret.

Samsung lancerer Galaxy Tab S6

Og det ser ud til, at Galaxy Watch Active 2 kommer i flere spændende farver. Der er netop lækket billede af uret i farverne black/silver, pale blue/grey, pink/gold/beige. Det skriver GSMArena.com. Om farverne hedder noget andet er uvist, da farverne oftest har moderigtige navne.

Samsung Galaxy Active 2 i de forskellige farvevarianter (Foto: GSMArena.com)
Samsung Galaxy Active 2 i de forskellige farvevarianter (Foto: GSMArena.com)

GSMArena.com skriver også, at der kommer en særlig Under Armour edition af Galaxy Watch Active 2. Dette kommer med sort urkasse og enten sort eller grå rem. Det kan også være, at der findes andre. Dette er dog, hvad det lækkede billede afslører.

Samsung Galaxy Active 2 Under Armour Edition (Foto: GSMArena.com)
Samsung Galaxy Active 2 Under Armour Edition (Foto: GSMArena.com)

Det ventes, at Galaxy Watch Active 2 kommer med Exynos 9110 processor, 360×360 pixels Super AMOLED skærm, bluetooth 5.0, ECG, fall detection, 768 MB RAM og 4 GB intern hukommelse. Uret kommer i to modeller med henholdsvis 1,2 tommer skærm (40mm) og 1,4 tommer skærm (44mm). Batteriet er i den lille model 247 mAh, mens den store model har et 340 mAh batteri. Derudover kan det selvfølgelig vælges om det skal være WiFi-only modeller eller med LTE-understøttelse.

Galaxy Watch Active 2 har desuden MIL-STD 810G certificeret og med 5ATM water resistance.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

Men vi er forhåbentlig klogere efter 7. august om rygterne og spekulationerne holder stik.

Ligesom det i skrivende stund også er uvist, hvornår Galaxy Watch Active 2 har salgsstart, samt hvad den danske pris osv. bliver.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Samsung.

Mere til historien

Samsung har tidligere meldt ud, at deres Galaxy Fold så småt er på vej på markedet. Det ser ud til, at den er klar til september.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer