Første billeder af Galaxy Note 10+ i Aura White

Blå, pink, grøn og en helt nye Aura White. Noget tyder på, at Samsung Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ kommer i interessante farver. Se Aura White her.

Samsung Galaxy Note 10+ i Aura White (Kilde: Ishan Agarwal)
Samsung Galaxy Note 10+ i Aura White (Kilde: Ishan Agarwal)

Den 7. august bliver Samsung Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ offentliggjort ved en Unpacked event i New York. Op til lanceringen flyver det om ørerne på os med rygter og lækkede informationer.

Senest er der dukket et billede op af Galaxy Note 10+ i farven Aura White. I modsætning til Prism White, som vi tidligere har set på Galaxy S10-modellerne, er Aura White ”ensfarvet” – det vil sige uden ”gradient”-effekt.

Noget tyder på, at den nye Note 10-serie bliver tilgængelig i en lang række farver. Vi har blandt andet hørt rygter om Black, Pink, Silver (gradient), Blue, Green og Aura White.

Selvom de mange farver lyder spændende, så skal vi huske, at det langt fra er sikkert, at alle udgaverne kommer til Danmark. Typisk lægger producenterne ud med de sikre farver som sort og hvid – måske med en lille afstikker i mørkeblå. Senere kan en producent forsøge at holde liv i opmærksomheden omkring et produkt, ved at frigive nye farver.

Mobilkøberne søger generelt mod de konservative farver, men i forbindelse med lanceringer ses altid spændende farver, der bruges til at tiltrække opmærksomhed til producenterne.

Billedet af Samsung Galaxy Note 10+ i Aura White er tweetet af Ishan Agarwai.

Hurtigoplader i salgspakken

Blandt de seneste rygter om de kommende Galaxy Note 10-produkter snakkes om understøttelse af 45 watt hurtigopladning. Alle Galaxy Note 10-udgaver vil angiveligt have en 25 watt hurtigoplader i salgspakken, men produktet vil understøtte en del højere effekt. Samsung vil også denne gang have fokus på trådløs hurtigopladning.

Det største salgsargument ved Note-serien er betjeningspennen S Pen, der også denne gang udvides med nye funktioner. Da Galaxy Note 9 blev lanceret sidste år var S Pen også opgraderet. Her kunne S Pen blandt andet bruges som fjernbetjening i Powerpoint præsentationer. Samtidigt understøttede Galaxy Note 9 tilslutning af en ekstern skærm via USB-C stik, hvilket gjorde den relevant som erstatning for en bærbar computer ved præsentationer.

Lige nu er det uklart, hvornår Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ kan købes. Prissætningen kender vi heller ikke, men historisk har der været tale om dyre produkter.

Mere til historien

I Samsungs årsplan er Galaxy Note den store efterårslancering, der skal skabe opmærksomhed frem mod julehandlen. Et nyt år åbnes med nye telefoner i Galaxy S-serien.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram