Første billeder af Galaxy Note 10+ i Aura White

6

Blå, pink, grøn og en helt nye Aura White. Noget tyder på, at Samsung Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ kommer i interessante farver. Se Aura White her.

Samsung Galaxy Note 10+ i Aura White (Kilde: Ishan Agarwal)
Samsung Galaxy Note 10+ i Aura White (Kilde: Ishan Agarwal)

Den 7. august bliver Samsung Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ offentliggjort ved en Unpacked event i New York. Op til lanceringen flyver det om ørerne på os med rygter og lækkede informationer.

Senest er der dukket et billede op af Galaxy Note 10+ i farven Aura White. I modsætning til Prism White, som vi tidligere har set på Galaxy S10-modellerne, er Aura White ”ensfarvet” – det vil sige uden ”gradient”-effekt.

Noget tyder på, at den nye Note 10-serie bliver tilgængelig i en lang række farver. Vi har blandt andet hørt rygter om Black, Pink, Silver (gradient), Blue, Green og Aura White.

Selvom de mange farver lyder spændende, så skal vi huske, at det langt fra er sikkert, at alle udgaverne kommer til Danmark. Typisk lægger producenterne ud med de sikre farver som sort og hvid – måske med en lille afstikker i mørkeblå. Senere kan en producent forsøge at holde liv i opmærksomheden omkring et produkt, ved at frigive nye farver.

Mobilkøberne søger generelt mod de konservative farver, men i forbindelse med lanceringer ses altid spændende farver, der bruges til at tiltrække opmærksomhed til producenterne.

Billedet af Samsung Galaxy Note 10+ i Aura White er tweetet af Ishan Agarwai.

Hurtigoplader i salgspakken

Blandt de seneste rygter om de kommende Galaxy Note 10-produkter snakkes om understøttelse af 45 watt hurtigopladning. Alle Galaxy Note 10-udgaver vil angiveligt have en 25 watt hurtigoplader i salgspakken, men produktet vil understøtte en del højere effekt. Samsung vil også denne gang have fokus på trådløs hurtigopladning.

Det største salgsargument ved Note-serien er betjeningspennen S Pen, der også denne gang udvides med nye funktioner. Da Galaxy Note 9 blev lanceret sidste år var S Pen også opgraderet. Her kunne S Pen blandt andet bruges som fjernbetjening i Powerpoint præsentationer. Samtidigt understøttede Galaxy Note 9 tilslutning af en ekstern skærm via USB-C stik, hvilket gjorde den relevant som erstatning for en bærbar computer ved præsentationer.

Lige nu er det uklart, hvornår Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ kan købes. Prissætningen kender vi heller ikke, men historisk har der været tale om dyre produkter.

Mere til historien

I Samsungs årsplan er Galaxy Note den store efterårslancering, der skal skabe opmærksomhed frem mod julehandlen. Et nyt år åbnes med nye telefoner i Galaxy S-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer