OnePlus 7T billeder afsløret – se dem her

Twitter-brugeren OnLeaks har delt flere nye billeder af den kommende topmodel fra OnePlus. Se det forventede design på OnePlus 7T.

Det er ikke fordi, at OnePlus 7 er en gammel telefon. Men OnePlus lancerer topmodeller hvert halve år, Derfor er det også så småt tid til efterfølgeren til OnePlus 7.

OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro ventes, at være navnene på de kommende modeller.

Den ofte ret så troværdige Twitter-bruger @OnLeaks har netop afsløret billeder af OnePlus 7T. Det skriver Pricebaba.com.

ANMELDELSE: OnePlus 6T – få nyheder og kedelig

Modsat ”flagskibet” OnePlus 7T Pro, så ventes det fortsat at OnePlus 7T kommer med notch. På bagsiden er designet nyt. Kameraet ser ud til at være et triplekamera.

Det er uvist om kameraet er præcis som det er på den nuværende OnePlus 7 Pro. Specifikationerne på kameraet er nemlig ikke afsløret i skrivende stund.

Galleri: Billeder af OnePlus 7T

Mindst 8 GB RAM

Derudover ventes det, at OnePlus 7T kommer med Snapdragon 855+ processoren og mindst 8 GB RAM.

Qualcomm har annonceret Snapdragon 855+

Det er uvist præcis hvornår, at OnePlus afholder event, hvor OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro vil blive afsløret. Rygterne har svirret om, at det allerede vil ske i midten af oktober, mens nogle mener det først bliver i november. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring dette.

Du kan se flere billeder og en 360-graders video af OnePlus 7T på Pricebaba.com.

I forbindelse med lanceringen af OnePlus 6T kom en særlig McLaren edition og det ser ud til, at det også sker med OnePlus 7T. Rygterne svirrer i hvert fald om, at der kommer en McLaren ”Senna” Edition.

OnePlus 6T McLaren Edition blev lanceret senere og med mere RAM og en 30 watt Warp Charge 30 oplader. Det er uvist om noget lignende bliver aktuelt med OnePlus 7T McLaren Edition. Det skriver Android Authority.

OnePlus 7 Pro – det første kig

Mere til historien

Allerede sidste år annoncerede OnePlus, at de havde planer om at lancere et smart-TV. Dette er måske tættere på og kan måske se dagens lys i år. Navn og logo på smart-TV’et er i hvert fald afsløret.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram