OnePlus 7T billeder afsløret – se dem her

2

Twitter-brugeren OnLeaks har delt flere nye billeder af den kommende topmodel fra OnePlus. Se det forventede design på OnePlus 7T.

Det er ikke fordi, at OnePlus 7 er en gammel telefon. Men OnePlus lancerer topmodeller hvert halve år, Derfor er det også så småt tid til efterfølgeren til OnePlus 7.

OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro ventes, at være navnene på de kommende modeller.

Den ofte ret så troværdige Twitter-bruger @OnLeaks har netop afsløret billeder af OnePlus 7T. Det skriver Pricebaba.com.

ANMELDELSE: OnePlus 6T – få nyheder og kedelig

Modsat ”flagskibet” OnePlus 7T Pro, så ventes det fortsat at OnePlus 7T kommer med notch. På bagsiden er designet nyt. Kameraet ser ud til at være et triplekamera.

Det er uvist om kameraet er præcis som det er på den nuværende OnePlus 7 Pro. Specifikationerne på kameraet er nemlig ikke afsløret i skrivende stund.

Galleri: Billeder af OnePlus 7T

Mindst 8 GB RAM

Derudover ventes det, at OnePlus 7T kommer med Snapdragon 855+ processoren og mindst 8 GB RAM.

Qualcomm har annonceret Snapdragon 855+

Det er uvist præcis hvornår, at OnePlus afholder event, hvor OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro vil blive afsløret. Rygterne har svirret om, at det allerede vil ske i midten af oktober, mens nogle mener det først bliver i november. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt omkring dette.

Du kan se flere billeder og en 360-graders video af OnePlus 7T på Pricebaba.com.

I forbindelse med lanceringen af OnePlus 6T kom en særlig McLaren edition og det ser ud til, at det også sker med OnePlus 7T. Rygterne svirrer i hvert fald om, at der kommer en McLaren ”Senna” Edition.

OnePlus 6T McLaren Edition blev lanceret senere og med mere RAM og en 30 watt Warp Charge 30 oplader. Det er uvist om noget lignende bliver aktuelt med OnePlus 7T McLaren Edition. Det skriver Android Authority.

OnePlus 7 Pro – det første kig

Mere til historien

Allerede sidste år annoncerede OnePlus, at de havde planer om at lancere et smart-TV. Dette er måske tættere på og kan måske se dagens lys i år. Navn og logo på smart-TV’et er i hvert fald afsløret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer