OnePlus navn og logo afsløret på smart-TV

KORT NYT: OnePlus meldte sidste år ud, at de ville producere fremtidens smart-TV. Fremtiden kommer tættere på. Nu er navn og logo afsløret. Se det her.

Tilbage i september 2018 annoncerede OnePlus deres planer for at komme ind i TV-branchen. De oplyste, at de ville lave fremtidens smart-TV. Nu ser det ud til, at disse planer kommer nærmere.

Navnet på produktet er klar og ikke spor overraskende. Det ser nemlig ud til, at det bliver “OnePlus TV”. Så kort og simpelt navn, der ikke forvirrer nogen. Det skriver GSMArena.com.

Og logoet og navnet er nu også klar. Du kan se det herunder.

OnePlus TV er fortsat under udvikling, men OnePlus lover, at de kommer med spændende nyheder inden længe. Vi kan nu kun gisne om, at OnePlus TV måske lanceres i efteråret sammen med OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro.

OnePlus 7T Pro lancering medio oktober

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus sender deres smart-TV på markedet. Men vi håber, at vi snart er klogere på det og de flagskibe, der ventes dette efterår.

Mere til historien

Det er Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, der står i spidsen for udviklingen af det nye TV. Pete Lau har mere end 20 års erfaring fra smartphone- og Blu-Ray branchen. Dermed er der altså en del erfaring at hente for OnePlus.

Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Nord 4 lancering er på vej

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at OnePlus senere denne måned vil præsentere den nye OnePlus Nord 4. OnePlus har selv teaset for sommer-event.

(mere…)
Glem alt om Wimbledon, tour eller EM-fodbold i 4K

Nedslående nyt for sportsfans med en lækker 4K-skærm.

(mere…)
OnePlus har annonceret OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus lancerede i går nye produkter. Vi er spændte på om Ace 3 Pro kommer til Danmark.

(mere…)
OnePlus Pad Pro er på vej

OnePlus teaser for deres kommende tablet, Pad Pro, som tyder på at være en spændende Android tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram