OnePlus navn og logo afsløret på smart-TV

0

KORT NYT: OnePlus meldte sidste år ud, at de ville producere fremtidens smart-TV. Fremtiden kommer tættere på. Nu er navn og logo afsløret. Se det her.

Tilbage i september 2018 annoncerede OnePlus deres planer for at komme ind i TV-branchen. De oplyste, at de ville lave fremtidens smart-TV. Nu ser det ud til, at disse planer kommer nærmere.

Navnet på produktet er klar og ikke spor overraskende. Det ser nemlig ud til, at det bliver “OnePlus TV”. Så kort og simpelt navn, der ikke forvirrer nogen. Det skriver GSMArena.com.

Og logoet og navnet er nu også klar. Du kan se det herunder.

OnePlus TV er fortsat under udvikling, men OnePlus lover, at de kommer med spændende nyheder inden længe. Vi kan nu kun gisne om, at OnePlus TV måske lanceres i efteråret sammen med OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro.

OnePlus 7T Pro lancering medio oktober

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus sender deres smart-TV på markedet. Men vi håber, at vi snart er klogere på det og de flagskibe, der ventes dette efterår.

Mere til historien

Det er Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, der står i spidsen for udviklingen af det nye TV. Pete Lau har mere end 20 års erfaring fra smartphone- og Blu-Ray branchen. Dermed er der altså en del erfaring at hente for OnePlus.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer