OnePlus navn og logo afsløret på smart-TV

KORT NYT: OnePlus meldte sidste år ud, at de ville producere fremtidens smart-TV. Fremtiden kommer tættere på. Nu er navn og logo afsløret. Se det her.

Tilbage i september 2018 annoncerede OnePlus deres planer for at komme ind i TV-branchen. De oplyste, at de ville lave fremtidens smart-TV. Nu ser det ud til, at disse planer kommer nærmere.

Navnet på produktet er klar og ikke spor overraskende. Det ser nemlig ud til, at det bliver "OnePlus TV". Så kort og simpelt navn, der ikke forvirrer nogen. Det skriver GSMArena.com.

Og logoet og navnet er nu også klar. Du kan se det herunder.

OnePlus TV er fortsat under udvikling, men OnePlus lover, at de kommer med spændende nyheder inden længe. Vi kan nu kun gisne om, at OnePlus TV måske lanceres i efteråret sammen med OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro.

OnePlus 7T Pro lancering medio oktober

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus sender deres smart-TV på markedet. Men vi håber, at vi snart er klogere på det og de flagskibe, der ventes dette efterår.

Mere til historien

Det er Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, der står i spidsen for udviklingen af det nye TV. Pete Lau har mere end 20 års erfaring fra smartphone- og Blu-Ray branchen. Dermed er der altså en del erfaring at hente for OnePlus.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram