OnePlus navn og logo afsløret på smart-TV

KORT NYT: OnePlus meldte sidste år ud, at de ville producere fremtidens smart-TV. Fremtiden kommer tættere på. Nu er navn og logo afsløret. Se det her.

Tilbage i september 2018 annoncerede OnePlus deres planer for at komme ind i TV-branchen. De oplyste, at de ville lave fremtidens smart-TV. Nu ser det ud til, at disse planer kommer nærmere.

Navnet på produktet er klar og ikke spor overraskende. Det ser nemlig ud til, at det bliver "OnePlus TV". Så kort og simpelt navn, der ikke forvirrer nogen. Det skriver GSMArena.com.

Og logoet og navnet er nu også klar. Du kan se det herunder.

OnePlus TV er fortsat under udvikling, men OnePlus lover, at de kommer med spændende nyheder inden længe. Vi kan nu kun gisne om, at OnePlus TV måske lanceres i efteråret sammen med OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro.

OnePlus 7T Pro lancering medio oktober

Det er endnu uvist, hvornår OnePlus sender deres smart-TV på markedet. Men vi håber, at vi snart er klogere på det og de flagskibe, der ventes dette efterår.

Mere til historien

Det er Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, der står i spidsen for udviklingen af det nye TV. Pete Lau har mere end 20 års erfaring fra smartphone- og Blu-Ray branchen. Dermed er der altså en del erfaring at hente for OnePlus.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
TV 2 og Viaplay stiger måske i pris

Rettighederne til Superliga-kampene vil måske føre til prisstigninger på TV 2 Play og Viaplay.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram