OnePlus 7T Pro lancering medio oktober

7

RYGTE: Det rygtes, at OnePlus vil lancere OnePlus 7T Pro i midten af oktober. Rygterne er endnu ikke bekræftet.

Det er efterhånden noget tid siden, at OnePlus sendte OnePlus 7 Pro på markedet, hvilket betyder efterfølgeren banker stille og roligt på.

OnePlus vil ifølge rygterne lancerer efterfølgeren, OnePlus 7T Pro, ved en event i midten af oktober. Nærmere præcis tirsdag den 15. oktober 2019. Rygterne stammer fra Twitter.

OnePlus har endnu ikke bekræftet datoen, men det stemmer ganske godt overens med, at OnePlus har for vane at lancere en topmodel i første halvår og igen en i andet halvår.

VIDEO: OnePlus 7 Pro – det første kig

OnePlus har ikke kommenteret på rygterne, men det forlyder allerede nogle steder på nettet, at det ikke bliver 15. oktober. Techradar.com mener, at rygterne om den 15. oktober er forkerte, men har dog ikke selv svaret på den eksakte dato.

Det ventes, at det vil være i løbet af oktober eller november, at OnePlus offentliggør deres OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro modeller.

Mere til historien

Foruden OnePlus 7T Pro, så ventes det også, at OnePlus vil lancere en OnePlus 7T. I maj blev OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro lanceret og ”T-modellerne” er altså efterfølgere til disse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer