OnePlus 7 Pro – det første kig

VIDEO: Vi har set nærmere på OnePlus 7 Pro, som findes i konfigurationer med 6 til 12 GB RAM. Trådløs opladning er ikke understøttet. Se det første kig her.

Vi har set nærmere på OnePlus 7 Pro, som er det nye flagskib fra OnePlus.

Foruden OnePlus 7 Pro blev også OnePlus 7 lanceret. Du kan læse mere om begge mobiler her.

OnePlus 7 er prisvenlig og kraftfuld

Der er ingen tvivl om, at det er OnePlus 7 Pro, der er telefonen, som OnePlus ønsker får opmærksomheden. Det er på mange måder en interessant telefon, der også har lidt ”nyt” med sig

Frontkameraet er et pop-up kamera, hvilket man måske kan frygte nemt går i stykker. Men ifølge OnePlus er det testet mere end 300.000 gange, hvilket altså vil betyde 150 gange om dagen i fem år. Dermed skulle det kunne holde til de flestes brug.

Frontkameraet har en opløsning på 16 megapixels. Du får her en ultra vidvinkel sensor (117 grader), så du kan få det hele med.

Hovedkameraet på bagsiden er et dualkamera på 48 megapixels opløsning. Ved siden af denne sidder en telefotolinse med 8 megapixels. Begge sensorer har optisk billedstabilisator (OIS). Telefotolinsen kan desuden levere 3x optisk zoom.

Skærmen er en 6,67 tommer med opløsning på 3120 x 1440 pixels. Refreshraten er 90 Hz, hvilket betyder, at skærmen opdateres 90 gange i sekundet mod normalt 60 gange i sekundet.

Spiller du tunge spil giver det en mere flydende oplevelse, men gør du ikke, så vil du formentlig ikke opleve en ændring i hverdagen.

Processoren er en Snapdragon 855 fra Qualcomm.

Telefonen findes i konfigurationer med 6 GB, 8 GB eller 12 GB RAM.

Trådløs opladning er fortsat en mangelvare på OnePlus 7 Pro og OnePlus 7. Begge modeller understøtter dog hurtig opladning.

Pris og tilgængelighed

Salget af OnePlus 7 Pro starter tirsdag den 21. maj 2019. Priserne begynder ved 5.399 kroner for OnePlus 7 Pro med 6 GB RAM og 128 GB hukommelse, mens den dyreste konfiguration er 12 GB RAM og 256 GB hukommelse til 6.399 kroner. Priserne er eksklusive abonnement.

Hvis du ikke vil betale alle 6.399 kroner på én gang, så har du mulighed for at financiere OnePlus 7 Pro hos Lendon (Sponseret link). Du ansøger online på ét minut.

Vil du spare lidt penge og kan nøjes med OnePlus 7, så skal du have lidt tålmodighed da den først kommer i handlen to uger senere – nemlig tirsdag den 4. juni.

OnePlus 7 koster 4.299 kroner for den billigste konfiguration og 4.799 kroner for den dyreste. Priserne er eksklusive abonnement.

Mere til historien

OnePlus 7 har hverken pop-up frontkamera, 12 GB RAM eller understøtter 90 Hz i skærmen. Til gengæld sparer du omkring 1.000 kroner ved at tage den billigste konfiguration af OnePlus 7 fremfor den billigste konfiguration af OnePlus 7 Pro.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Er den innovativ? Kom tæt på Motorola Razr 40 Ultra

VIDEO: Dette er måske den mest innovative klaptelefon netop nu. Her sammenligner jeg Motorola Razr 40 Ultra med Samsung Galaxy Z Flip5.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
Sådan er den nye Samsung Galaxy Z Flip5

VIDEO: Samsung Galaxy Z Flip5 er en klaptelefon med en stor og frontskærm, der desværre ikke udnyttes godt nok. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram