OnePlus 7 er prisvenlig og kraftfuld

OnePlus 7 ligner promodellen ret meget, men er betydeligt billigere. Her er OnePlus’ prisvenlige smartphone.

OnePlus 7
OnePlus 7 (Foto: OnePlus)

OnePlus 7 er absolut interessant for de fleste og prismærket tiltaler formentlig langt flere. Men OnePlus 7 er ikke længere flagskibet hos OnePlus. Nu er Pro-modellen kommet til og topmodellen hos den kinesiske producent.

Alt fokus er lagt ind på proudgaven, hvilket blandt andet ses ved, at OnePlus 7 kommer i butikkerne senere en OnePlus 7 Pro.

LÆS OGSÅ: Dette skal du vide om OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 kommer med Qualcomm Snapdragon 855 processoren, 6 eller 8 GB RAM og hukommelsesvarianter på enten 128 GB eller 256 GB intern hukommelse. Batteriet er på 3.700 mAh og understøtter hurtigopladning – men ikke trådløs opladning.

OnePlus har gjort som Apple ved at have salgsstarten på flagskibet, OnePlus 7 Pro, først og så lidt senere salgsstarten på ”den billige” OnePlus 7.

Det var præcis sådan, at Apple gjorde i efteråret med iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Her kom iPhone Xr også til salg lidt senere.

OnePlus 7 kommer i to konfigurationer, men kun i én farvevariant. Dermed har du altså ikke et valg at træffe, da OnePlus 7 kun kommer i farven Mirror Gray.

Priserne er 4.299 kroner for den billigste konfiguration og 4.799 kroner for den dyreste.

Salgsstarten er tirsdag den 4. juni og foruden OnePlus’ hjemmeside vil også 3, Telia, Telenor, YouSee og ProShop forhandle de nye OnePlus-telefoner.

PRISER: Dette koster OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro i Danmark

Specifikationer: OnePlus 7

 OnePlus 7 Pro
Skærm6.41” (19.5:9)
TypeAMOLED
Overflade?
Opløsning2.340 x 1.080 pixels
PPI402
ProcessorQualcomm Snapdragon 855
RAM6 / 8 GB
Hukommelse128 GB / 256 GB
UdvidelseNej
Kamera 148 megapixels (f/1.7), OIS, EIS, Sony sensor
Kamera 25 megapixels (f/2.4)
Frontkamera16 megapixels (f/2.0), Sony sensor
Batteri3.700 mAH
StikUSB-C
Trådløs opladningNej
Hurtigoplader medfølgerNej
ForbindelserWi-Fi, Bluetooth 5.0
Dual-SIMJa
FingeraftrykIn-screen
AnsigtsgenkendelseJa
IP-beskyttelse?
Størrelse157.7 × 74.8 × 8.2 mm
Vægt182 gram
SystemAndroid 9
BrugerfladeOxygenOS

Lidt om OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Mere til historien

I Kina og Indien bliver det også muligt, at købe OnePlus 7 i farven Red. Der er dog på nuværende tidspunkt ikke oplyst om den på et senere tidspunkt bliver tilgængelig i vores markedsområde.

OnePlus 8T eller OnePlus 7T – hvilken skal du vælge?

KØBSGUIDE: Din nye telefon skal være OnePlus 8T…? Eller er det bedre at købe forgængeren OnePlus 7T? Tjek min guide og kom tættere på det rigtige OnePlus-valg.

(mere…)
OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro er væk fra sortimentet

Vi siger velkommen til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, men det betyder samtidig også et farvel til OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro.

(mere…)
OnePlus 7T i flot guldfarve – kom ikke på markedet

OnePlus har delt en guldfarvet OnePlus 7T, som var en af de farvevarianter, der ikke kom gennem nåleøjet og ud til offentligheden. Se billederne her.

(mere…)
OnePlus 7T test – det er set bedre

TEST: Skærm-grafikken er super flydende, men udløser et højt strømforbrug. Du får en god telefon med flere irritationsmomenter. Læs testen af OnePlus 7T.

(mere…)
Opdatering forbedrer frontkameraet på OnePlus 7T’erne

OnePlus har udsendt en opdatering til OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro, der indeholder flere forbedringer. Blandt andet frontkameraet forbedres.

(mere…)
OnePlus og YouSee er klar med eSportsliga

Bag en ny dansk e-sportsliga står OnePlus og YouSee. Nu skal e-sport på mobilen nemlig styrkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram