Motorola One Action officielle billeder lækket

0

Billeder, som ligner officielle pressefotos, af Motorola One Action er lækket i løbet af sommeren. Se billederne her.

Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com via Ishan Agarwal)
Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com via Ishan Agarwal)

Motorola ventes at udvide One-familien i løbet af den kommende tid. One-familien består af smartphones, som kører Android One.

BAGGRUND: Derfor skal du vælge telefon med Android One

Næste medlem i familien ventes at blive Motorola One Action. I løbet af sommeren er der dukket billeder op, som ligner officielle pressefotos af den kommende One Action.

De seneste billeder viser også både for- og bagside, samt to forskellige farvevarianter af telefonen. Det er Twitter-brugeren Ishan Agarwal, som står bag dette læk.

Det ventes, at One Action kommer med en skærm på 6,3 tommer og med FHD+ opløsning. Derudover er der et ”punch-hole” i øverste venstre hjørne, som ”gemmer” på frontkameraet, der er på 12,6 megapixels.

Kameraet på bagsiden af telefonen er et triplekamera, hvor den ene linse er en ultra-vidvinkellinse med et synsfelt på 117 grader.

Processoren ventes at være en Samsung Exynos 9609. Dernæst lanceres den i tre forskellige varianter, hvor den ene kommer med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, mens de andre to kommer med 4 GB RAM og henholdsvis 64 GB intern hukommelse og 128 GB intern hukommelse.  Det skriver GSMArena.com.

Batteriet er på 3.500 mAh og styresystemet Android 9 Pie. Det skriver Android Authority.

Det er uvist om alle tre varianter vil blive lanceret på det danske marked. Ligesom pris og tilgængelighed også på nuværende tidspunkt er uklart.

Hvad er forskellene på “ren” Android, Android One og Android Go?

Rygterne er lidt uklare om telefonen kan holde til mere eller hvad navnet ”Action” dækker over. Men det kan være, at der er tale om en mere robust telefon. Bagsiden er angiveligt udformet i plastik.

Motorola har endnu ikke meldt noget ud om lanceringen af nye One-medlemmer. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra officielt hold.

Mere til historien

Det ventes også, at Motorola One-familien får et medlem inden længe, der hedder Motorola One Pro. Det er dog uvist, hvornår vi skal forvente lanceringen af denne smartphone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer