Motorola One Action er landet i butikkerne

Motorola er klar med endnu et medlem til One-familien. Denne gang er der mere Action på vej. Motorola One Action lander i butikkerne til en skarp pris.

Motorola One Action
Motorola One Action (Foto: Motorola)

Motorola annoncerede i midten af august den nye smartphone One Action. Det virker til at være en yderst interessant telefon for målgruppen. Der er ikke tale om en topmodel, men derimod en telefon mange har råd til at komme i nærheden af. Prisen er lige under 2.000 kroner.

Du får 6,3 tommer skærm med Full HD+ opløsning i 21:9 format – ligesom tilfældet også var med One Vision, der kom i handlen tidligere på året.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Motorola One Action har en rigtig smart feature, som vi glæder os til at afprøve i praksis. Den kan nemlig optage video lodret, men vise videoen vandret efterfølgende. Dermed undgår man de problematikker, som mange har ved at holde telefonen forkert.

Årsagen til, at vertikal video fra Motorola One Action vises horisontalt er, at sensoren til action-cam er monteret med en drejning på 90 grader.

Hold telefonen rigtigt når du optager video

One Action kommer med midrange-processoren Exynos 9609, 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 512 GB), triple-kamera, fingeraftrykslæser, 3.500 mAh batteri og så har den Android 9 Pie fra salgsæsken. Ligesom de øvrige Motorola One-telefoner så er den en del af Android One-programmet. Du finder de fulde specifikationer på One Action her.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Motorola One Action er nu i butikkerne og kommer på det danske marked i farverne Denim Blue og Pearl White. Den vejledende pris er 1.999 kroner uden abonnement. Du finder de aktuelle forhandlere og priser på Sponseret link Pricerunner.dk.

Mere til historien

Rygterne har gennem længere tid svirret om, at der kommer en One Pro til Motorola One-familien, der vil have et quad-kamera. Det er uvist, hvornår denne vil blive lanceret, men måske Motorola har noget spændende med til IFA-messen? Det skal lige nævnes, at det er rygter og spekulationer og Motorola ikke har meldt noget officielt ud.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram