Motorola One Action er landet i butikkerne

Motorola er klar med endnu et medlem til One-familien. Denne gang er der mere Action på vej. Motorola One Action lander i butikkerne til en skarp pris.

Motorola One Action
Motorola One Action (Foto: Motorola)

Motorola annoncerede i midten af august den nye smartphone One Action. Det virker til at være en yderst interessant telefon for målgruppen. Der er ikke tale om en topmodel, men derimod en telefon mange har råd til at komme i nærheden af. Prisen er lige under 2.000 kroner.

Du får 6,3 tommer skærm med Full HD+ opløsning i 21:9 format – ligesom tilfældet også var med One Vision, der kom i handlen tidligere på året.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Motorola One Action har en rigtig smart feature, som vi glæder os til at afprøve i praksis. Den kan nemlig optage video lodret, men vise videoen vandret efterfølgende. Dermed undgår man de problematikker, som mange har ved at holde telefonen forkert.

Årsagen til, at vertikal video fra Motorola One Action vises horisontalt er, at sensoren til action-cam er monteret med en drejning på 90 grader.

Hold telefonen rigtigt når du optager video

One Action kommer med midrange-processoren Exynos 9609, 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 512 GB), triple-kamera, fingeraftrykslæser, 3.500 mAh batteri og så har den Android 9 Pie fra salgsæsken. Ligesom de øvrige Motorola One-telefoner så er den en del af Android One-programmet. Du finder de fulde specifikationer på One Action her.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Motorola One Action er nu i butikkerne og kommer på det danske marked i farverne Denim Blue og Pearl White. Den vejledende pris er 1.999 kroner uden abonnement. Du finder de aktuelle forhandlere og priser på %%%% Pricerunner.dk.

Mere til historien

Rygterne har gennem længere tid svirret om, at der kommer en One Pro til Motorola One-familien, der vil have et quad-kamera. Det er uvist, hvornår denne vil blive lanceret, men måske Motorola har noget spændende med til IFA-messen? Det skal lige nævnes, at det er rygter og spekulationer og Motorola ikke har meldt noget officielt ud.

Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Mystik efter aflysning af Motorolas nye supermobiler

Kun få timer før lanceringen af Razr 2022 og X30 Pro aflyste Motorola uden forklaring begivenheden.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram