Motorola One Action er landet i butikkerne

0

Motorola er klar med endnu et medlem til One-familien. Denne gang er der mere Action på vej. Motorola One Action lander i butikkerne til en skarp pris.

Motorola One Action
Motorola One Action (Foto: Motorola)

Motorola annoncerede i midten af august den nye smartphone One Action. Det virker til at være en yderst interessant telefon for målgruppen. Der er ikke tale om en topmodel, men derimod en telefon mange har råd til at komme i nærheden af. Prisen er lige under 2.000 kroner.

Du får 6,3 tommer skærm med Full HD+ opløsning i 21:9 format – ligesom tilfældet også var med One Vision, der kom i handlen tidligere på året.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Motorola One Action har en rigtig smart feature, som vi glæder os til at afprøve i praksis. Den kan nemlig optage video lodret, men vise videoen vandret efterfølgende. Dermed undgår man de problematikker, som mange har ved at holde telefonen forkert.

Årsagen til, at vertikal video fra Motorola One Action vises horisontalt er, at sensoren til action-cam er monteret med en drejning på 90 grader.

Hold telefonen rigtigt når du optager video

One Action kommer med midrange-processoren Exynos 9609, 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort op til 512 GB), triple-kamera, fingeraftrykslæser, 3.500 mAh batteri og så har den Android 9 Pie fra salgsæsken. Ligesom de øvrige Motorola One-telefoner så er den en del af Android One-programmet. Du finder de fulde specifikationer på One Action her.

Derfor skal du vælge telefon med Android One

Motorola One Action er nu i butikkerne og kommer på det danske marked i farverne Denim Blue og Pearl White. Den vejledende pris er 1.999 kroner uden abonnement. Du finder de aktuelle forhandlere og priser på %%%% Pricerunner.dk.

Mere til historien

Rygterne har gennem længere tid svirret om, at der kommer en One Pro til Motorola One-familien, der vil have et quad-kamera. Det er uvist, hvornår denne vil blive lanceret, men måske Motorola har noget spændende med til IFA-messen? Det skal lige nævnes, at det er rygter og spekulationer og Motorola ikke har meldt noget officielt ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer