Hold telefonen rigtigt når du optager video

TIP: Du holder mobilen forkert ved videooptagelser. Her er løsningen.

Horizon for iOS

Horizon for iOS

Der skydes flere og flere videoer med smartphones, og de bruges alle steder. Der er videoer på Facebook, Instagram og ikke mindst Vine, men nogle gange finder amatøroptagelser også vej til nyhederne på TV.

Uheldigvis holder mange deres smartphone forkert, når der optages videoklips.

Af en eller anden udefinerbar årsag optages der mange videoer med telefoner, som holdes lodret. Det virker måske fint på telefonen, men alle andre steder, ser det fjollet ud.

Horizon for iOS løser dette syndrom, der med et glimt i øjet, kendes som Vertical Video Syndrome, eller blot VVS.

Denne video-applikation bruger det indbyggede gyroskop i iPhone, til at holde styr på, hvordan telefonen holdes. Resultatet er videoer, der ser væsentligt bedre ud.

I nedenstående video kan du se hvordan Horizon for iOS fungerer.

Mere til historien

Applikationen er frigivet den 14. januar og har lige nu en rating i iTunes på tre stjerner, og ikke alle i kommentarfeltet mener, at Horizon er optimal. Flere angiver, at idéen er god, og at app’en nok skal blive det på længere sigt.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.