iOS 12 installeret på 88 procent af alle iOS-enheder

Apple arbejder i kulissen på at gøre iOS 13 klar til frigivelsen for offentligheden. I ventetiden har Apple sendt nye tal på gaden, der viser 88 procent af alle iOS-enheder har iOS 12 installeret.

Apple er klar med de seneste tal for udbredelsen af iOS 12. Den nyeste opgørelse viser, at 88 procent af alle aktive iPhones, iPads og iPod Touch enheder nu har iOS 12 interesseret.

Ser vi på de nyere iOS-enheder, som er introduceret indenfor de seneste 4 år, så har hele 90 procent af disse iOS 12 installeret. iOS 11 har 7 procent og ældre versioner har 3 procent.

Analytiker: Foldbar iPhone eller iPad i 2021

Ved alle aktive iOS-enheder, så har også her 7 procent iOS 11 installeret, mens 5 procent har ældre iOS-versioner.

iOS 12 er den seneste version af Apples styresystem. Mens iOS 13 netop er udsendt i beta 6 til udviklere.

Apple beviser endnu engang, at de virkelig har fat i brugerne når det kommer til opdateringer. Sidste år ved samme tid havde 85 procent installeret iOS 11, så der er altså fremgang at spore. Dette kan også være fordi, at Apple med iOS 12 fokuserede på stabilitet og ydeevne, hvilket har været med til at forny liv i ældre enheder. Brugerne var dog afventende i starten efter frigivelsen, hvilket formentlig skyldtes tidligere problemer.

Vil iPhone 11 understøtte Apple Pencil?

Det er uvist præcis hvornår, at Apple vil frigive iOS 13 til offentligheden. Men det ventes at blive i løbet af september. Du kan se, hvilke enheder der kan opdateres til iOS 13 her.

iOS 13 siger farvel til disse iPhones og iPads

Mere til historien

De nye tal er opgjort tirsdag den 6. august 2019.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram