Brugerne er afventende – kaster sig ikke over iOS 12

2

Brugerne er tilbageholdende med at opdatere til iOS 12, viser nye tal. Udbredelsen er dog stadig langt over Android.

iOS 12 logo
iOS 12

Apple frigav tidligere på ugen deres nyeste iOS-opdatering, iOS 12. Opdateringen bringer flere nye ting med sig. Blandt andet gør den ældre telefoner hurtigere.

iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere

Men brugerne virker afventende i forhold til tidligere softwareopdateringer. iOS 12 var efter 48 timer ”kun” installeret på 10 procent af alle aktive iOS-enheder, ifølge tal fra Mixpanel. Dermed ser det ud til, at brugerne er længere om at opdatere til den nyeste version i forhold til iOS 10 og iOS 11.

iOS 11 brugte sidste år 24 timer på, at være installeret på 10 procent af alle aktive iOS-enheder, mens iOS 10 var installeret på 14.45 procent indenfor de første 24 timer.

Sammenlignes opdateringen med Android-opdateringer, så har Apple stadigvæk godt fat i brugerne med hensyn til at opdatere til de seneste versioner. 

Det kan være, at brugerne forholder sig afventende da der tidligere har været problemer med nye iOS-opdateringer. Dermed vil der de næste dage være flere, som opdaterer hvis meldingerne om problemer udebliver. En anden forklaring kan selvfølgelig også være, at brugerne lige afventer til weekenden. Dog har brugerne været hurtigere til at opdatere ved de to foregående iOS-opdateringer.

GUIDEHar iOS 12 ødelagt din iPhone eller iPad?

Du kan se hvilke iPhones og iPads, der kan opdateres til iOS 12 i linket herunder.

 – Disse iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12

Ifølge Mixpanel, så er der fredag formiddag (dansk tid) 13,90 procent, som har opdateret til iOS 12.

Opdateringen er gratis til alle de enheder, som er understøttet.

iPhone Xs og iPhone Xs Max, som har salgsstart i dag, kommer med iOS 12 fra salgsæsken.

Mere til historien

Foruden iOS-opdateringen frigav Apple også ny opdatering til Apple TV (tvOS) og Apple Watch (watchOS) tidligere på ugen. Mens opdateringen til Mac-computere først kommer i næste uge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer