Har iOS 12 ødelagt din iPhone eller iPad?

13

TIP: Min iPhone laver mange fejl efter opdateringen til iOS 12. Læs her hvordan du selv løser de fleste problemer.

Hvis du har opdateret din iPhone eller iPad til iOS 12, efterårets store opgradering af IOS-styresystemet, vil du måske efterfølgende opleve udfordringer.

Efter en stor opdatering af iOS-systemet, er tilbagemeldingerne ofte, at telefonen er blevet langsommere, nogle apps fungerer ikke ordentligt eller at batteriforbruget pludselig er steget.

Det er ikke nødvendigvis Apple der har ”ødelagt” din iPhone eller iPad. Jeg oplever tit, at enhederne blot er blevet trætte. Heldigvis kan en enkelt procedure afhjælpe mange problemer.

Sådan redder du en iPhone efter iOS 12 opdatering

Driller din enhed efter opdateringen er løsningen ret enkel, men samtidigt den mest kedelige:

  • Nulstil din iPhone eller iPad til fabriksindstillinger og geninstaller manuelt dine apps

Efter en nulstilling vil jeg næsten garantere, at de problemer du oplever efter opdateringen, er forsvundet.

Ja! Det er træls og irriterende. Men det kan være nødvendigt.

Hvis nogle apps stadig driller, kan det være fordi, at appudviklerne ikke har opdateret applikationen til helt at understøtte den nye iOS version. Her må du vente på en ny udgave.

LÆS OGSÅ: Her er Apples tre nye iPhones

Hvorfor skal jeg nulstille min iPhone?

Over lang tid har du installeret og afinstalleret mange apps. Du har også undervejs installeret mange opdateringer af iOS-systemet.

Alt dette resulterer i, at telefonen ”sander til”. Altså bliver mere og mere træt fordi mere og mere tynger den.

Derfor hjælper en total nulstilling. Så bliver der “ryddet op” og den nye opdatering er den der fylder uden de gamle “driller”.

Mange har den oplevelse, at deres iPhone er blevet ”mega langsom” og derfor ”er det nok tid til at købe ny telefon”. Dette er oftest en forkert konklusion. Jo. Den nye telefon er da total hurtig. Men husk på: Den nye telefon er helt tom og fabriksfrisk. Præcis dette kan du selv opnå blot ved at nulstille telefonen.

LÆS OGSÅ: Disse iPhone rygter holdt ikke stik

Hvad med dine billeder og data?

Forhåbentlig er dine billeder og videoer sikkerhedskopieret til iCloud, Google Fotos, Dropbox eller en anden skytjeneste. Du har måske en kopi på din computer.

Hvis ikke du har dette vil jeg klart anbefale, at du sørger for at sikkerhedskopiere dit personlige indhold. Apps er ikke et problem. Disse kan altid hentes igen fra App Store.

GUIDE: Sådan laver du backup af iPhone og iPad

Mere til historien

Det er ikke kun på Apples mobiler, at store opdateringer kan skabe problemer. Hos alle producenter kan en total nulstilling ind i mellem have store fordele. Det gælder på computere, tablets og smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer