Instagram og WhatsApp får ”nyt” navn

KORT NYT: De Facebook-ejede sociale medier Instagram og WhatsApp får nye og længere navne. Egentlig ændrer meget sig ikke i hverdagen.

De to store sociale medier Instagram og WhatsApp er ejet af Facebook, og været det siden 2012. Men mange ved det måske ikke – eller tænker i hvert fald ikke over det. Det skriver Ekstra Bladet.

Messenger kommer måske tilbage i Facebook-appen

Det vil Facebook nu gøre noget ved. Derfor får Instagram og WhatsApp ”nyt” og længere navn. Kort og godt vil både Instagram og WhatsApp formentlig stadig i dagligtale beholde deres nuværende navne, men fremover vil de officielle navne være ”Instagram from Facebook” og ”WhatsApp from Facebook”.

Meldingen fra Facebook er, at det blot er for at tydeliggøre, at det altså er dem, som også er bag WhatsApp og Instagram.

Sådan fortryder du beskeder på Facebook Messenger

-”Vi ønsker at være mere tydelige omkring, hvilke produkter der hører under Facebook,” siger Bertie Thomson, talsmand for Facebook, om ændringen.

Facebook har også tilføjet ”from Facebook” til Oculus, så det var også blot et spørgsmål om tid før, at det ville komme til andre Facebook-ejede applikationer. Det skriver The Verge.

Den danske ekspert i sociale medier Thomas Bigum, skrev efter navneændringen, at hans spådom tidligere havde været, at Facebook Inc ville skifte til et nyt "overbyggende navn". Denne fremgangsmåde så vi tidligere hos Google, der fik Alphabet Inc. ind som det overliggende firmanavn.

- "Modsat det så klistrer de (Facebook, red.) deres dårligste brand bag på de to gode," skriver Thomas Bigum.

Mere til historien

I forhold til særligt de unge brugere så kan det godt være, at det er dumt Facebook vælger, at være synlig på Instagram-navnet og WhatsApp, da de unge brugere er mindre på Facebook.

WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Snapchat: Her er de mest brugte filtre

Bruger du Snapchat, har du garanteret set disse filtre før. Her er listen over de mest brugte Snapchat filtre i 2022.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram