Instagram og WhatsApp får ”nyt” navn

KORT NYT: De Facebook-ejede sociale medier Instagram og WhatsApp får nye og længere navne. Egentlig ændrer meget sig ikke i hverdagen.

De to store sociale medier Instagram og WhatsApp er ejet af Facebook, og været det siden 2012. Men mange ved det måske ikke – eller tænker i hvert fald ikke over det. Det skriver Ekstra Bladet.

Messenger kommer måske tilbage i Facebook-appen

Det vil Facebook nu gøre noget ved. Derfor får Instagram og WhatsApp ”nyt” og længere navn. Kort og godt vil både Instagram og WhatsApp formentlig stadig i dagligtale beholde deres nuværende navne, men fremover vil de officielle navne være ”Instagram from Facebook” og ”WhatsApp from Facebook”.

Meldingen fra Facebook er, at det blot er for at tydeliggøre, at det altså er dem, som også er bag WhatsApp og Instagram.

Sådan fortryder du beskeder på Facebook Messenger

-”Vi ønsker at være mere tydelige omkring, hvilke produkter der hører under Facebook,” siger Bertie Thomson, talsmand for Facebook, om ændringen.

Facebook har også tilføjet ”from Facebook” til Oculus, så det var også blot et spørgsmål om tid før, at det ville komme til andre Facebook-ejede applikationer. Det skriver The Verge.

Den danske ekspert i sociale medier Thomas Bigum, skrev efter navneændringen, at hans spådom tidligere havde været, at Facebook Inc ville skifte til et nyt “overbyggende navn”. Denne fremgangsmåde så vi tidligere hos Google, der fik Alphabet Inc. ind som det overliggende firmanavn.

– “Modsat det så klistrer de (Facebook, red.) deres dårligste brand bag på de to gode,” skriver Thomas Bigum.

Mere til historien

I forhold til særligt de unge brugere så kan det godt være, at det er dumt Facebook vælger, at være synlig på Instagram-navnet og WhatsApp, da de unge brugere er mindre på Facebook.

Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Så dyrt er Facebook uden reklamer

Facebook er klar et abonnement, hvor du kan bruge platformen uden målrettede reklamer. Men det koster...

(mere…)
Nu kan du slette Threads uden Instagram ryger med

Der er nu mulighed for at Threads-brugere kan slette deres konto, uden Instagram også bliver slettet.

(mere…)
Nu skal du STOPPE med at dele denne tekst på Facebook

Et falsk kædebrev er i omløb i Facebook. Du skal IKKE dele teksten. Læs her hvorfor.

(mere…)
Google og Meta får kort frist i cookies-sag

Digitaliseringsstyrelsen mener, at techgiganterne Metas og Googles brug af cookies er mangelfuld. Det er Meta ikke nødvendigvis enig i.

(mere…)
Står hackere bag Wrapped for Instagram?

PAS PÅ! En ny app, Wrapped for Instagram, er måske farlig. Brugere har oplevet, at miste kontrollen med deres konto, efter de har brugt appen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram