Messenger kommer måske tilbage i Facebook-appen

Måske er Facebook på vej med store ændringer. En betaversion afslører, at Messenger er på vej til at gøre comeback i Facebook-appen.

Facebook Messenger logo
Facebook Messenger logo

Messenger kom frem i 2011. I starten var den intregreret i Facebook-appen. Faktisk er Messenger en erstatning for Facebook Chat, der kom i 2008.

I 2011 blev det muligt at hente Messenger som en app for sig selv. Denne var tilgængeligt på Android og iOS. I 2014 blev muligheden for at benytte Messenger igennem Facebook-appen helt fjernet.

Sådan aktiverer du den hemmelige dark-mode i Messenger

Nu tyder det på, at Messenger måske igen integreres med Facebook-appen. The Verge har skrevet om en ny betaversion af Facebook, hvor Messenger er dukket op inde i hovedappen.

Betaen blev spottet af en Twitter-bruger, som tweetede det nye design, hvor navigationsbaren også har flyttet placering fra bunden til toppen.

I et opfølgende tweet skriver Jane Manchun Wong, at det er en begrænset version af Messenger. Det er kun muligt at sende og modtage beskeder. Opkald, billeder eller reaktioner er ikke muligt.

En anden ting der er værd at bemærke, er farveændringerne. Det karakteristiske blålige design, er erstattet med hvid. Noget som vi ser på Messenger også.

Der er ikke tale om en nedlukning af Messenger-appen, men derimod en implementering i Facebook-appen. Dette vil formentlig falde i god jord hos dem, der har droppet Facebook, og kun benytter Messenger.

Facebook Messenger åbner for ny fed funktion

Facebook selv vil ikke melde meget ud, men har dog udtalt sig til The Verge omkring den spottede beta-udgave:

-“We are testing ways to improve the messaging experience for people within the Facebook app, Messenger remains a feature-rich, stand-alone messaging app with over a billion people using it monthly to connect with the people and businesses they care about most. We do not have any additional details to share at this time.” lyder det fra en Facebook-talsmand til The Verge.

Mere til historien

For nyligt lancerede Messenger en ny dark-mode funktion, der gjorde designet mørkt og mere venligt for øjnene om aftenen. Du kan læse vores guide, og se hvordan du får det på Messenger.


Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
ICQ chat lukker for evigt – trist?

En af de første og største - ICQ. Nu er det snart slut. ICQ lukker. Hvordan husker du ICQ?

(mere…)
Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram