Er Motorola One Action på vej?

RYGTE: Er det næste medlem til Motorola One-familien på vej? Skal man tro rygterne så lanceres One Action senere denne måned.

Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com via Ishan Agarwal)
Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com via Ishan Agarwal)

Motorola har lanceret deres populære One-familie, som alle kommer med Android One. Senest har vi testet Motorola One Vision, der gør det rigtig godt.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Nu ser det ud til, at One-familien får mindst ét nyt medlem inden længe. Holder rygterne stik så vil One Action blive lanceret ved en event fredag den 23. august 2019 i Indien. Det skriver GSMArena.com.

Der blev tidligere på måneden lækket et billede, som afslører designet på One Action.

Tidligere lækkede oplysninger gætter på en pris på det europæiske marked på 299 Euro for varianten med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den ventes dog også at komme i andre varianter – nemlig 3 GB RAM / 32 GB intern hukommelse og 4 GB RAM / 64 GB intern hukommelse.

Derudover forventes specifikationerne at være en 6,3 tommer LCD-skærm med 1080p opløsning og 21:9 format, Exynos 9609 processor, triple-kamera og et batteri på 3.500 mAh. Kameraet skulle komme med 13 megapixels sensor, 117 grader ultravidvinkel og dybdesensor.

Det er spændende om rygterne holder stik. I så fald skal den lande i butikkerne på det europæiske marked 7. september.

Foruden Motorola One Action er der også mange rygter om en Motorola One Pro, som måske også er på vej.

Nye billeder af Motorola One Pro afslører quad-kamera

Motorola har ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Motorola.

Motorola One Vision – det første kig

Mere til historien

Rygterne har også svirret om, at Motorola ville lancere en foldbar smartphone. Denne skulle ”få” det ikoniske Razr-navn, men der er intet nyt om denne fra Motorola - ligesom der også har været stille omkring denne på rygtebørsen den seneste tid.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram