Er Motorola One Action på vej?

0

RYGTE: Er det næste medlem til Motorola One-familien på vej? Skal man tro rygterne så lanceres One Action senere denne måned.

Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com via Ishan Agarwal)
Motorola One Action (Kilde: GSMArena.com via Ishan Agarwal)

Motorola har lanceret deres populære One-familie, som alle kommer med Android One. Senest har vi testet Motorola One Vision, der gør det rigtig godt.

ANMELDELSE: Motorola One Vision – the only one you need

Nu ser det ud til, at One-familien får mindst ét nyt medlem inden længe. Holder rygterne stik så vil One Action blive lanceret ved en event fredag den 23. august 2019 i Indien. Det skriver GSMArena.com.

Der blev tidligere på måneden lækket et billede, som afslører designet på One Action.

Tidligere lækkede oplysninger gætter på en pris på det europæiske marked på 299 Euro for varianten med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den ventes dog også at komme i andre varianter – nemlig 3 GB RAM / 32 GB intern hukommelse og 4 GB RAM / 64 GB intern hukommelse.

Derudover forventes specifikationerne at være en 6,3 tommer LCD-skærm med 1080p opløsning og 21:9 format, Exynos 9609 processor, triple-kamera og et batteri på 3.500 mAh. Kameraet skulle komme med 13 megapixels sensor, 117 grader ultravidvinkel og dybdesensor.

Det er spændende om rygterne holder stik. I så fald skal den lande i butikkerne på det europæiske marked 7. september.

Foruden Motorola One Action er der også mange rygter om en Motorola One Pro, som måske også er på vej.

Nye billeder af Motorola One Pro afslører quad-kamera

Motorola har ikke kommenteret de mange rygter og spekulationer. MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt fra Motorola.

Motorola One Vision – det første kig

Mere til historien

Rygterne har også svirret om, at Motorola ville lancere en foldbar smartphone. Denne skulle ”få” det ikoniske Razr-navn, men der er intet nyt om denne fra Motorola – ligesom der også har været stille omkring denne på rygtebørsen den seneste tid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer