Samsung på vej med nye tablets og smartwatches

Rygterne svirrer om, at Samsung inden længe vil lancere nye tablet og smartwatches. Bliv klogere på det kommende line-up her.

Ny tablet er formentlig på vej fra Samsung. Det ventes, at Samsung vil lancere en ny tablet, der får navnet Galaxy Tab S5, til efteråret.

Dermed har Samsung altså ikke opgivet konkurrencen på tabletmarkedet, selvom Apple klart er markedslederen indenfor tablets.

Flere producenter af Android-tablets har trukket sig stille og roligt fra markedet og af de store producenter, så er det efterhånden kun Samsung og Huawei, der fortsat konkurrerer mod Apple i denne produkt-kategori.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Fit e er enkelt fitness-ur

Samsung har angiveligt lækket nogle planer, der viser de planlægger lancering af Galaxy Tab S5 i tredje kvartal 2019.

Galaxy Tab S5 er ikke den eneste tablet fra Samsung, som er på vej. Hvis man skal tro de lækkede oplysninger, så vil også en Galaxy Tab A 10.1, Galaxy Tab S5e og Galaxy Tab Active 3 10” se dagens lys i tredje kvartal. Det skriver Tek.no.

Samsungs line-up 2019 (Kilde: GSMArena.com)
Samsungs line-up 2019 (Kilde: GSMArena.com)

Nye smartwatches på vej

De lækkede planer fra Samsung viser ikke kun, at fremtiden byder på tablets, men også smartwatches og aktivitetsarmbånd.

Der er noget i vente for Samsung fans. Hvis de lækkede planer holder stik, så kan det ventes, at der kommer fire produkter i denne kategori.

  • Galaxy Watch 44 mm
  • Galaxy Watch 40 mm
  • Galaxy Watch Active
  • Fit 2 Pro

Samsung Galaxy XCover 4S klar til salg i Danmark

Ud fra planen ser det ud til, at de to Galaxy Watch enheder lanceres i tredje kvartal.

Samsungs line-up 2019 (Kilde: GSMArena.com)
Samsungs line-up 2019 (Kilde: GSMArena.com)

Det er uvist, hvornår i tredje kvartal at Samsung vil lancere både tablets og smartwatches. Men måske vi bliver klogere på deres kommende Unpacked event, hvor Galaxy Note 10'erne offentliggøres.

Så er det officielt Galaxy Note 10 annonceres i august

Skal du ud og have nogle af de kommende Samsung-produkter? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Samsung har netop sendt deres smartphone Galaxy A80 på hylderne i de danske telebutikker. Du kan finde pris og tilgængelighed om Galaxy A80 her.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram