Huaweis styresystem slår Android og iOS på hastighed

3

KORT NYT: Ifølge Huawei slår Hongmeng både Android og iOS, når det kommer til hastigheden.

Hongmeng er navnet på Huaweis nyudviklede styresystem, der kan være Huaweis endelige exit ud af bøvlet med den amerikanske regering. Den seneste udvikling er dog, at amerikanske virksomheder via Handelsministeriet kan få licens til at handle med Huawei, hvis ikke samarbejdet udgør en trussel mod nationens sikkerhed.

Sideløbende med handelskonflikten arbejder Huawei på deres eget styresystem, der er fri for amerikanske virksomheder, og som giver Huawei mulighed for at operere som de vil.

Huawei-grundlægger Ren Zhengfei har, ifølge Computerworld, fortalt til mediet Sina Technology, at Hongmeng er hurtigere end både Android og iOS.

Ifølge Ren Zhengfei er Hongmeng under fem millisekunder om at udføre en kommando. Angiveligt er det bedre end hvad de amerikanske konkurrenter kan præstere.

Nu er det i sagens natur let nok at komme med sådanne udmeldinger om et system, der ikke er færdigt eller på markedet. Spørgsmålet er hvordan Hongmeng yder, når det eventuelt når ud til forbrugerne.

En anden vigtig ting er, hvad Huawei gør med de mange Google tjenester, som i dag definerer en Android telefon i den vestlige verden?

Hongmeng er ifølge Ren Zhengfei designet til at kunne benyttes i smartphones såvel som smarthome-enheder, selvkørende biler osv. Dermed minder Hongmeng om Googles hemmelige platformsprojekt kaldet Google Fuchsia.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Huawei har registeret varemærket ”Hongmeng OS” i Kina. I Europa er følgende navnet registret: ”Huawei Oak OS, ”Huawei Oak”, ”Oak” og ”Oak OS”. Systemet omtaltes også som ”Ark OS”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer