Huaweis styresystem slår Android og iOS på hastighed

KORT NYT: Ifølge Huawei slår Hongmeng både Android og iOS, når det kommer til hastigheden.

Hongmeng er navnet på Huaweis nyudviklede styresystem, der kan være Huaweis endelige exit ud af bøvlet med den amerikanske regering. Den seneste udvikling er dog, at amerikanske virksomheder via Handelsministeriet kan få licens til at handle med Huawei, hvis ikke samarbejdet udgør en trussel mod nationens sikkerhed.

Sideløbende med handelskonflikten arbejder Huawei på deres eget styresystem, der er fri for amerikanske virksomheder, og som giver Huawei mulighed for at operere som de vil.

Huawei-grundlægger Ren Zhengfei har, ifølge Computerworld, fortalt til mediet Sina Technology, at Hongmeng er hurtigere end både Android og iOS.

Ifølge Ren Zhengfei er Hongmeng under fem millisekunder om at udføre en kommando. Angiveligt er det bedre end hvad de amerikanske konkurrenter kan præstere.

Nu er det i sagens natur let nok at komme med sådanne udmeldinger om et system, der ikke er færdigt eller på markedet. Spørgsmålet er hvordan Hongmeng yder, når det eventuelt når ud til forbrugerne.

En anden vigtig ting er, hvad Huawei gør med de mange Google tjenester, som i dag definerer en Android telefon i den vestlige verden?

Hongmeng er ifølge Ren Zhengfei designet til at kunne benyttes i smartphones såvel som smarthome-enheder, selvkørende biler osv. Dermed minder Hongmeng om Googles hemmelige platformsprojekt kaldet Google Fuchsia.



BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Huawei har registeret varemærket ”Hongmeng OS” i Kina. I Europa er følgende navnet registret: ”Huawei Oak OS, ”Huawei Oak”, ”Oak” og ”Oak OS”. Systemet omtaltes også som ”Ark OS”.

Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram