Huaweis styresystem slår Android og iOS på hastighed

KORT NYT: Ifølge Huawei slår Hongmeng både Android og iOS, når det kommer til hastigheden.

Hongmeng er navnet på Huaweis nyudviklede styresystem, der kan være Huaweis endelige exit ud af bøvlet med den amerikanske regering. Den seneste udvikling er dog, at amerikanske virksomheder via Handelsministeriet kan få licens til at handle med Huawei, hvis ikke samarbejdet udgør en trussel mod nationens sikkerhed.

Sideløbende med handelskonflikten arbejder Huawei på deres eget styresystem, der er fri for amerikanske virksomheder, og som giver Huawei mulighed for at operere som de vil.

Huawei-grundlægger Ren Zhengfei har, ifølge Computerworld, fortalt til mediet Sina Technology, at Hongmeng er hurtigere end både Android og iOS.

Ifølge Ren Zhengfei er Hongmeng under fem millisekunder om at udføre en kommando. Angiveligt er det bedre end hvad de amerikanske konkurrenter kan præstere.

Nu er det i sagens natur let nok at komme med sådanne udmeldinger om et system, der ikke er færdigt eller på markedet. Spørgsmålet er hvordan Hongmeng yder, når det eventuelt når ud til forbrugerne.

En anden vigtig ting er, hvad Huawei gør med de mange Google tjenester, som i dag definerer en Android telefon i den vestlige verden?

Hongmeng er ifølge Ren Zhengfei designet til at kunne benyttes i smartphones såvel som smarthome-enheder, selvkørende biler osv. Dermed minder Hongmeng om Googles hemmelige platformsprojekt kaldet Google Fuchsia.KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Huawei har registeret varemærket ”Hongmeng OS” i Kina. I Europa er følgende navnet registret: ”Huawei Oak OS, ”Huawei Oak”, ”Oak” og ”Oak OS”. Systemet omtaltes også som ”Ark OS”.

De 12 vigtigste nyheder i iOS 17

OVERBLIK: Vi har samlet de 12 vigtigste nyheder i den kommende iOS 17-opdatering til iPhone.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 17

OVERBLIK: Hvilke iPhones vil understøtte iOS 17? Find ud af det her!

(mere…)
Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram