Huaweis styresystem slår Android og iOS på hastighed

KORT NYT: Ifølge Huawei slår Hongmeng både Android og iOS, når det kommer til hastigheden.

Hongmeng er navnet på Huaweis nyudviklede styresystem, der kan være Huaweis endelige exit ud af bøvlet med den amerikanske regering. Den seneste udvikling er dog, at amerikanske virksomheder via Handelsministeriet kan få licens til at handle med Huawei, hvis ikke samarbejdet udgør en trussel mod nationens sikkerhed.

Sideløbende med handelskonflikten arbejder Huawei på deres eget styresystem, der er fri for amerikanske virksomheder, og som giver Huawei mulighed for at operere som de vil.

Huawei-grundlægger Ren Zhengfei har, ifølge Computerworld, fortalt til mediet Sina Technology, at Hongmeng er hurtigere end både Android og iOS.

Ifølge Ren Zhengfei er Hongmeng under fem millisekunder om at udføre en kommando. Angiveligt er det bedre end hvad de amerikanske konkurrenter kan præstere.

Nu er det i sagens natur let nok at komme med sådanne udmeldinger om et system, der ikke er færdigt eller på markedet. Spørgsmålet er hvordan Hongmeng yder, når det eventuelt når ud til forbrugerne.

En anden vigtig ting er, hvad Huawei gør med de mange Google tjenester, som i dag definerer en Android telefon i den vestlige verden?

Hongmeng er ifølge Ren Zhengfei designet til at kunne benyttes i smartphones såvel som smarthome-enheder, selvkørende biler osv. Dermed minder Hongmeng om Googles hemmelige platformsprojekt kaldet Google Fuchsia.


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Huawei har registeret varemærket ”Hongmeng OS” i Kina. I Europa er følgende navnet registret: ”Huawei Oak OS, ”Huawei Oak”, ”Oak” og ”Oak OS”. Systemet omtaltes også som ”Ark OS”.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram