Google Pixel 4 – er designet afsløret?

48

Nye billeder viser måske det endelige design på Google Pixel 4.

Twitter-brugeren OnLeaks er afsløret før tid (Kilde: OnLeaks og Pricebaba)
Twitter-brugeren OnLeaks er afsløret før tid (Kilde: OnLeaks og Pricebaba)

Google lancerede i maj deres seneste smartphone-modeller, Pixel 3a og Pixel 3a XL, der var billigere varianter af de eksisterende ”topmodeller” Pixel 3 og Pixel 3 XL.

Der var altså om afløsere til Pixel 3-modellerne. Men her kommer Pixel 4 og Pixel 4 XL ind i billedet.

Google lancerer Pixel 3a-serien

Google har også allerede afsløret på deres Twitter-profil, at Pixel 4 er på vej. Lanceringsdatoen er dog endnu ukendt.

Men det får ikke oplysningerne om Pixel 4 til at stoppe. Nu skriver PhoneArena nemlig, at det ser ud til det endelige design på Pixel 4 er afsløret. Der er nemlig lækket en video, som viser digitale modeller af telefonen. Det er Twitter-brugeren OnLeaks og hjemmesiden Pricebaba, der står bag videoen.

OnLeaks har gennem tiden lækket mange oplysninger om forskellige telefoner. Sidste år blev det til 23 andre telefoner, som altså var lækket før producentens offentliggørelse.

OnLeaks var også først ude med oplysninger om kameradesignet på Pixel 4, hvilket fik Google til at fortælle telefonen var på vej. Dermed er troværdigheden ved OnLeaks rimelig god. Dog skal man altid tage rygter med et gran salt.

Google Pixel 4 – de første billeder afsløret

Holder rygterne stik – er dette Pixel 4

Holder billederne stik så ser det ud til, at Pixel 4 får en ramme/kant i toppen af telefonen. Og ikke en lille notch som mange telefoner efterhånden kommer med – blandt andet Pixel 3. Kanterne i siden og bunden ser ret smal ud.

Ellers ser det ud til, at Google holder sig til det traditionelle denne gang med ensfarvet glas på bagsiden og en blank metalramme.

Desuden bliver det nok den første Pixel-telefon med mere end ét hovedkamera.

Pixel-telefonerne har indtil videre ikke været lanceret officielt i Danmark. Det er spændende om Pixel 4 bliver det ellers skal danskere, som ønsker denne, købe i udlandet eller hos forhandlere, der parallel importerer telefonen.

Hent Google Pixel i Flensburg

Vi forventer, at telefonen formentlig vil blive lanceret i oktober. Specifikationerne er endnu ukendte, men mon ikke de bliver lækket inden lanceringen.

Mere til historien

Der har også tidligere floreret rygter om, at Google var på vej med et smartwatch. Dette har endnu ikke set dagens lys og om rygterne holder stik er uvist. Google afviste i hvert fald et Pixel Watch sidste år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
48 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer