Asus bekræfter ROG Phone 2 med Snapdragon 855+

KORT NYT: Den kommende Asus ROG Phone 2, der lanceres i slutningen af juli, kommer med Snapdragon 855 Plus processoren fra Qualcomm.

Qualcomm har netop annonceret den nye processor Snapdragon 855+, der kommer med en clockrate på 2.96 GHz og en 15 procent hurtigere GPU end forgængeren, som er Snapdragon 855.

Selvom processoren kun lige er annonceret, så går der ikke længe før, at den første smartphone med den lanceres.

Qualcomm oplyste, at vi ville få Snapdragon 855+ processoren at se i telefoner i anden halvdel af 2019, men vi forventede ikke det allerede ville være lige om lidt.

Nu har Asus bekræftet, at Asus ROG Phone 2, som ventes at blive lanceret den 23. juli 2019 kommer med den netop annoncerede processor. Det skriver Android Central.

Lanceringsdatoen for Asus ROG Phone 2 afsløret

Det er ikke kun clockraten og GPU’en, der er blevet opgraderet. Snapdragon 855+ kommer også med forbedret AI, XR og 5G. Ifølge Qualcomm, så tilbyder Snapdragon 855+ batteri hele dagen i premium 5G-enheder.

Det er uvist om Asus ROG Phone 2 kommer på det danske marked.

Mere til historien

Skærmen på ROG Phone 2 er opgraderet i forhold til forgængeren, som kom med en 90 Hz skærm, mens ROG Phone 2 kommer med en 120 Hz skærm.

Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 3 lanceres måske tidligt i år

RYGTE: Næste generation af Qualcomms flagskibsprocessor ventes at få navnet Snapdragon 8 Gen 3. Rygterne svirrer om tidlig lancering.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Asus lancerer foldbar computer - mød Zenbook 17 Fold

Asus er klar i Danmark med den foldbare laptop Zenbook 17 Fold.

(mere…)
Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram