Asus bekræfter ROG Phone 2 med Snapdragon 855+

KORT NYT: Den kommende Asus ROG Phone 2, der lanceres i slutningen af juli, kommer med Snapdragon 855 Plus processoren fra Qualcomm.

Qualcomm har netop annonceret den nye processor Snapdragon 855+, der kommer med en clockrate på 2.96 GHz og en 15 procent hurtigere GPU end forgængeren, som er Snapdragon 855.

Selvom processoren kun lige er annonceret, så går der ikke længe før, at den første smartphone med den lanceres.

Qualcomm oplyste, at vi ville få Snapdragon 855+ processoren at se i telefoner i anden halvdel af 2019, men vi forventede ikke det allerede ville være lige om lidt.

Nu har Asus bekræftet, at Asus ROG Phone 2, som ventes at blive lanceret den 23. juli 2019 kommer med den netop annoncerede processor. Det skriver Android Central.

Lanceringsdatoen for Asus ROG Phone 2 afsløret

Det er ikke kun clockraten og GPU’en, der er blevet opgraderet. Snapdragon 855+ kommer også med forbedret AI, XR og 5G. Ifølge Qualcomm, så tilbyder Snapdragon 855+ batteri hele dagen i premium 5G-enheder.

Det er uvist om Asus ROG Phone 2 kommer på det danske marked.

Mere til historien

Skærmen på ROG Phone 2 er opgraderet i forhold til forgængeren, som kom med en 90 Hz skærm, mens ROG Phone 2 kommer med en 120 Hz skærm.

Asus Zenfone 9 test | Endelig en kompakt telefon der fungerer

TEST: Topydelse, godt kamera og en kompakt fysisk størrelse. Asus Zenfone 9 er lille - men god.

(mere…)
Asus Zenfone 9 – ny cool kompakt telefon

Her er Asus Zenfone 9. Det er telefonen for dig, som ønsker en kompakt telefon med stor ydelse.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 2 afsløres senere på året

Qualcomm har bekræftet datoerne for Snapdragon Tech Summit i år, hvor det forventes processoren Snapdragon 8 Gen 2 præsenteres.

(mere…)
Asus inviterer til Zenfone 9-event

Asus har sendt invitationerne ud til en lanceringsevent sidst på måneden. Det er Asus Zenfone 9, der vil blive afsløret.

(mere…)
Asus Zenfone 9 afsløret på officiel produktvideo

Den kommende Asus Zenfone 9 er afsløret på en produktvideo, som viser både design og specifikationer.

(mere…)
Ny vild gamerserie: Asus ROG Phone 6

ROG Phone 6-serien fra Asus er nu en realitet. Du kan se specifikationerne på den vilde gamermobil, samt pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram