Analytiker: Huawei tilbage på sporet salgsmæssigt

18

250 millioner solgte enheder var målsætningen fra Huawei i 2019, men grundet handelsforbuddet justerede de forventningerne. Nu er de tilbage på sporet.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Analytikeren Guo Minghao oplyser, at Huawei er tilbage på sporet salgsmæssigt, når det kommer til forventningen om at sælge 250 millioner enheder i 2019. Guo Minghao forudser, at Huawei vil sælge 260 millioner enheder i 2019. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30-serien runder 10 millioner

Efter handelskrisen mellem USA og Huawei nedjusterede Huawei ellers salget i år til 230 millioner eksemplarer. Men det ser altså ud til, at krisen er afblæst – i hvert fald for nu, hvis analytikeren Guo Minghao får ret.

En af grundene til, at Huawei har formået at holde salget i gang er, at de har solgt rigtigt mange enheder i Kina.

Men nu hvor Donald Trump og Prisident Xi Jinping har indgået en aftale, så ser det altså ud til, at Huawei måske igen i 2019 kan få et rekordsalg.

USA godkender nu handler med Huawei

Hvis det lykkedes Huawei, at sælge 260 millioner enheder i 2019, så vil det også betyde, at de er endnu tættere på, at slå Samsung i kampen om at være den bedst sælgende smartphone-producent på verdensplan. Samsung solgte i 2018 ”kun” 294 millioner enheder. Det skriver Android Central.

Huaweis styresystem slår Android og iOS på hastighed

Mere til historien

I sidste uge kom det frem, at Huawei vil fremvise deres kommende brugerflade EMUI 10 den 9. august deres årlige udviklerkonference.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer