Analytiker: Huawei tilbage på sporet salgsmæssigt

250 millioner solgte enheder var målsætningen fra Huawei i 2019, men grundet handelsforbuddet justerede de forventningerne. Nu er de tilbage på sporet.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Analytikeren Guo Minghao oplyser, at Huawei er tilbage på sporet salgsmæssigt, når det kommer til forventningen om at sælge 250 millioner enheder i 2019. Guo Minghao forudser, at Huawei vil sælge 260 millioner enheder i 2019. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30-serien runder 10 millioner

Efter handelskrisen mellem USA og Huawei nedjusterede Huawei ellers salget i år til 230 millioner eksemplarer. Men det ser altså ud til, at krisen er afblæst – i hvert fald for nu, hvis analytikeren Guo Minghao får ret.

En af grundene til, at Huawei har formået at holde salget i gang er, at de har solgt rigtigt mange enheder i Kina.

Men nu hvor Donald Trump og Prisident Xi Jinping har indgået en aftale, så ser det altså ud til, at Huawei måske igen i 2019 kan få et rekordsalg.

USA godkender nu handler med Huawei

Hvis det lykkedes Huawei, at sælge 260 millioner enheder i 2019, så vil det også betyde, at de er endnu tættere på, at slå Samsung i kampen om at være den bedst sælgende smartphone-producent på verdensplan. Samsung solgte i 2018 ”kun” 294 millioner enheder. Det skriver Android Central.

Huaweis styresystem slår Android og iOS på hastighed

Mere til historien

I sidste uge kom det frem, at Huawei vil fremvise deres kommende brugerflade EMUI 10 den 9. august deres årlige udviklerkonference.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram