Amazon Music haler ind på Spotify og Apple Music

6

Streamingtjenesten Amazon Music haler kraftigt ind på Spotify og Apple Music, viser de senest opgjorte tal fra tjenesten.

Amazon Music (Foto: Amazon)
Amazon Music (Foto: Amazon)

De seneste tal afslører, at streamingtjenesten Amazon Music har over 32 millioner betalende abonnenter. Dermed er en ny spiller altså for alvor ved at hale ind på Spotify og Apple Music. Det skriver Berlingske.

Amazon har musikstreamingtjenesterne Unlimited og Prime Music, der i april rundede 32 millioner abonnenter. Dermed er Amazon Music Unlimited vokset med omkring 70 procent de seneste år. Det skriver Financial Times.

Spotify er fortsat markedslederen og verdens største musikstreamingtjeneste med over 100 millioner betalende brugere. Dette er dog inklusive dem, som har et prøveabonnement. Spotify har vækstet med 25 procent det seneste år. Foruden betalende brugere, så er der også omkring 117 millioner, der benytter Spotify gratis.

Apple Music har 60 millioner betalende brugere i juni 2019, hvilket er 10 millioner mere end tilfældet var i maj 2018.

Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

Fortsætter Amazon Music deres vækst, så er Apple Music ikke langt fra dem. Amazon Music er ”the dark horse”. De har stille og roligt oparbejdet sig en stor base af abonnenter.

Amazon Music startede i efteråret 2016 og er en integreret del af Amazons smarthøjttalere, Echo, hvor et musikabonnement koster 4 dollars om måneden, hvis musikken kun høres via Echo-højttaleren.

Medlemmer af Amazon kan også få det billigere end normalprisen, som er 10 dollars om måneden. Konkurrenterne Spotify og Apple Music har ligeledes en markedspris på 10 dollars om måneden på det amerikanske marked.

YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Amazon Music er endnu ikke tilgængelig på det danske marked. Men i takt med de vækster, så ventes det også de bliver tilgængelige og synlige på flere markeder.

Mere til historien

Nogle af de nyere tal har vist, at Apple Music faktisk er større end Spotify på det amerikanske marked. Det er dog uvist, hvordan abonnenterne af Amazon Music er fordelt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer