Amazon Music haler ind på Spotify og Apple Music

Streamingtjenesten Amazon Music haler kraftigt ind på Spotify og Apple Music, viser de senest opgjorte tal fra tjenesten.

Amazon Music (Foto: Amazon)
Amazon Music (Foto: Amazon)

De seneste tal afslører, at streamingtjenesten Amazon Music har over 32 millioner betalende abonnenter. Dermed er en ny spiller altså for alvor ved at hale ind på Spotify og Apple Music. Det skriver Berlingske.

Amazon har musikstreamingtjenesterne Unlimited og Prime Music, der i april rundede 32 millioner abonnenter. Dermed er Amazon Music Unlimited vokset med omkring 70 procent de seneste år. Det skriver Financial Times.

Spotify er fortsat markedslederen og verdens største musikstreamingtjeneste med over 100 millioner betalende brugere. Dette er dog inklusive dem, som har et prøveabonnement. Spotify har vækstet med 25 procent det seneste år. Foruden betalende brugere, så er der også omkring 117 millioner, der benytter Spotify gratis.

Apple Music har 60 millioner betalende brugere i juni 2019, hvilket er 10 millioner mere end tilfældet var i maj 2018.

Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

Fortsætter Amazon Music deres vækst, så er Apple Music ikke langt fra dem. Amazon Music er ”the dark horse”. De har stille og roligt oparbejdet sig en stor base af abonnenter.

Amazon Music startede i efteråret 2016 og er en integreret del af Amazons smarthøjttalere, Echo, hvor et musikabonnement koster 4 dollars om måneden, hvis musikken kun høres via Echo-højttaleren.

Medlemmer af Amazon kan også få det billigere end normalprisen, som er 10 dollars om måneden. Konkurrenterne Spotify og Apple Music har ligeledes en markedspris på 10 dollars om måneden på det amerikanske marked.

YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Amazon Music er endnu ikke tilgængelig på det danske marked. Men i takt med de vækster, så ventes det også de bliver tilgængelige og synlige på flere markeder.

Mere til historien

Nogle af de nyere tal har vist, at Apple Music faktisk er større end Spotify på det amerikanske marked. Det er dog uvist, hvordan abonnenterne af Amazon Music er fordelt.

YouTube arbejder på ny platform

KORT NYT: En ny platform kan måske snart se dagens lys. Der svirrer i hvert fald rygter om, at YouTube planlægger en nyhed til efteråret.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Disney suger abonnenter til sig - prisstigning på vej

Disneys streamingtjeneste Disney+ præsterer i andet kvartal i år voldsomt fine tal.

(mere…)
Stor ændring på vej til HBO Max

Nye biograffilm fra Warner Bros. kommer ikke længere automatisk på HBO Max.

(mere…)
Amazon og iRobot i stor milliard-handel

Amazon styrker sin position på robotmarkedet for forbrugerteknologi med opkøb af pioneren indenfor robotstøvsugere, iRobot.

(mere…)
Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram