iOS 13 løser video-problem

Apple løser med iOS 13 et problem, som mange har når de har optaget video. Dermed gør det ikke længere noget, hvis telefonen holdes forkert.

iOS
iOS 13 lanceres til efteråret med en masse nye features og funktioner

iOS 13 er på vej og det er en masse nyheder i opdateringen. En af dem der har fået meget omtale er Dark Mode. Men der er også andre og måske mere "synlige" ting, der er i vente.

Første kig på iOS 13 med Dark Mode

Mange optager forskellige videoklips på deres smartphone og her er det ikke altid, at folk vender telefonen rigtigt. Rigtigt mange optager video, hvor telefonen holdes lodret i stedet for vandret. Gøres dette ser videoklip dog forkerte ud, hvis de afspilles andre steder end på selve telefonen.

Hold telefonen rigtigt når du optager video

Det er muligt via iMovie eller forskellige tredjeparts-applikationer, at rotere videoklips så de vender rigtigt. Men med iOS 13 bliver dette overflødigt. iOS 13 lader nemlig endelig brugerne rotere optagede videoer direkte fra Foto-applikationen. Dette offentliggjorde Apples software-chef, Craig Federighi, ved Apples keynote tidligere på ugen. Det skriver The Verge.

LÆS OGSÅ: Store nyheder watchOS og tvOS

Craig Federighi fortalte også, at der kommer nye portræt-effekter og filtre, der kan blive tilføjet i videoer for første gang.

iOS 13 kommer med en række nyheder, hvoraf nogle er store og andre mindre ting. Men du kan få et overblik over nogle af de nyheder, som Apple indtil videre har meldt ud kommer i iOS 13 via linket herunder.

iOS 13 – her er nyhederne du skal kende

iOS 13 ventes at blive frigivet for offentligheden i efteråret. Mere præcist tidspunkt kommer når vi nærmer os, men de seneste år har det været i medio september.

iOS 13 er også et farvel til nogle iPads og iPhones, samt til iTunes i hvert fald som det kendes i dag.

Mere til historien

I forbindelse med iOS 13 opdateringen bliver iPad også ”sorteret” fra og får nu i stedet sit eget styresystem. Det betyder, at de iPads som kan opdateres nu vil have iPadOS i stedet for iOS. Du kan blive klogere på, hvilke iPhone og iPads som henholdsvis kan opdateres til iOS 13 og iPadOS i vores oversigt.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram