iOS 13 løser video-problem

Apple løser med iOS 13 et problem, som mange har når de har optaget video. Dermed gør det ikke længere noget, hvis telefonen holdes forkert.

iOS
iOS 13 lanceres til efteråret med en masse nye features og funktioner

iOS 13 er på vej og det er en masse nyheder i opdateringen. En af dem der har fået meget omtale er Dark Mode. Men der er også andre og måske mere "synlige" ting, der er i vente.

Første kig på iOS 13 med Dark Mode

Mange optager forskellige videoklips på deres smartphone og her er det ikke altid, at folk vender telefonen rigtigt. Rigtigt mange optager video, hvor telefonen holdes lodret i stedet for vandret. Gøres dette ser videoklip dog forkerte ud, hvis de afspilles andre steder end på selve telefonen.

Hold telefonen rigtigt når du optager video

Det er muligt via iMovie eller forskellige tredjeparts-applikationer, at rotere videoklips så de vender rigtigt. Men med iOS 13 bliver dette overflødigt. iOS 13 lader nemlig endelig brugerne rotere optagede videoer direkte fra Foto-applikationen. Dette offentliggjorde Apples software-chef, Craig Federighi, ved Apples keynote tidligere på ugen. Det skriver The Verge.

LÆS OGSÅ: Store nyheder watchOS og tvOS

Craig Federighi fortalte også, at der kommer nye portræt-effekter og filtre, der kan blive tilføjet i videoer for første gang.

iOS 13 kommer med en række nyheder, hvoraf nogle er store og andre mindre ting. Men du kan få et overblik over nogle af de nyheder, som Apple indtil videre har meldt ud kommer i iOS 13 via linket herunder.

iOS 13 – her er nyhederne du skal kende

iOS 13 ventes at blive frigivet for offentligheden i efteråret. Mere præcist tidspunkt kommer når vi nærmer os, men de seneste år har det været i medio september.

iOS 13 er også et farvel til nogle iPads og iPhones, samt til iTunes i hvert fald som det kendes i dag.

Mere til historien

I forbindelse med iOS 13 opdateringen bliver iPad også ”sorteret” fra og får nu i stedet sit eget styresystem. Det betyder, at de iPads som kan opdateres nu vil have iPadOS i stedet for iOS. Du kan blive klogere på, hvilke iPhone og iPads som henholdsvis kan opdateres til iOS 13 og iPadOS i vores oversigt.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram