Op af kassen! Her er IKEA Symfonisk

VIDEO: Symfonisk er landet til test. Nu skal Ikea og Sonos lampehøjttaler ud af kassen. Se med her.

Jeg har modtaget Symfonisk; en lampe med indbygget Sonos højttaler. Symfonisk kommer til salg i Ikea fra august.

Nu skal jeg i gang med at lytte til Symfonisk og sammenligne med ”de rigtige” Sonos højttalere. Det interessante bliver om lyden, er dårligere, når Sonos købes i et Ikea-varehus.

Symfonisk produkterne, der er udviklet i et samarbejde mellem Ikea og Sonos, kører ikke på et selvstændigt system. Symfonisk integrerer i Sonos app og generelle setup fuldstændigt på linje med producentens andre enheder.

Tilmed kommer Symfonisk med TruePlay til optimal lydindstilling. Symfonisk kan desuden danne stereopar, hvis du har to enheder. Har du en soundbar som eksempelvis Sonos Beam, så kan Symfonisk fungere som baghøjttalere i et 5.1-setup.

ANMELDELSE: Sonos Beam giver god tv-lyd til en skarp pris

Du skal samle selv

Først skal Symfonisk ud af kassen, og her venter en overraskelse. I modsætning til Sonos ”egne” produkter, så er Symfonisk ”samle selv” – fuldstændigt som Ikeas andre produkter.

Sonos og Ikea fortæller til MereMobil.dk, at hyldehøjtaleren og lampehøjttaleren er de første produkter i et langvarigt samarbejde.

Hvordan lyder Symfonisk? Her kan du få en fornemmelse af lyden fra Ikea og Sonos samarbejdet.

Bordlampen er prissat til 1.699 kroner. Hyldehøjttaleren koster 799 kroner. Salget starter den 1. august 2019. Inden salgsstarten vil du kunne læse en anmeldelse på MereMobil.dk.

De to første højttalere bliver tilgængelige i farverne sort og hvid.

Mere til historien

Bordlampen er bygget over Sonos One. På lampen sidder en afbryder til lyset, samt basale knapper til lydstyring.

Bluetooth-højttaleren der ikke ødelægger indretningen – test af aMajor 2

TEST: Bluetooth-højttaleren aMajor 2 fra danske Kreafunk er perfekt til dig, som vil have alt andet end en grim sort plastikkasse.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Stilfuld udendørs-højttaler der lyder helt vildt – test af Kreafunk aBoom+

TEST: Kreafunk aBoom+ spiller højt og med fuld knald på bassen. En perfekt bærbar højttaler til hygge og fest i haven eller parken.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram