Så mange betaler for Googles musiktjenester

4

Markedslederne for musikstreaming er Spotify og Apple Music, men Googles musiktjenester jagter toppen.

Google har 15 millioner betalende kunder på deres musiktjenester, skriver Bloomberg med kilde i to personer som har indsigt i Googles tal.

Kundetallet er det samlede for YouTube Music og Google Play Music. De 15 millioner er inklusive dem, som lige nu har tjenesterne i en prøveperiode.

Der er stadig langt til markedslederne. Spotify ligger over 100 millioner kunder, mens Apple Music har flere end 50 millioner kunder.

YouTube har nægtet at kommentere på tallene, men har i stedet fortalt Bloomberg, at YouTube Music og YouTube Premium havde en vækst på 60 procent fra marts 2018 til marts i år.

Premium-kunderne har adgang til både den traditionelle YouTube uden reklamer samt Googles musiktjeneste YouTube Music.

YouTube har siden grundlæggelsen i 2005 været synonym med gratis adgang til en buffet af musikvideoer, comedy og kattevideoer. I dag bruger over 2 milliarder personer YouTube. I årevis har YouTube, og herunder Google, kæmpet for at konvertere nogle af de mange besøgende til at blive betalende kunder.

YouTube Music kan benyttes gratis, hvis du vil acceptere forskellige begrænsninger samt reklamer. Senest kan den gratis YouTube Music også anvendes med Google Home.

YouTube Kids er klar til danskerne

Mere til historien

Musiksystemet Sonos åbnede i januar for, at YouTube Music kunne benyttes med Sonos-højttalere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer