YouTube Kids er klar til danskerne

Google er klar med børnekanalen YouTube Kids til det danske marked. Du kan fra i dag få YouTube Kids i Danmark.

YouTube Kids (Foto: Google)
YouTube Kids (Foto: Google)

Google er langt om længe klar med deres videokanal YouTube Kids på det danske marked. YouTube Kids er kort sagt et videounivers med børnevenligt indhold. Målgruppen er børn i allerede 3 til 12 år. Indholdet er baseret på YouTubes gigantiske videokatalog.

En af de store fordele ved YouTube Kids er, at forældrene kan styre børnenes skærmtid. Ligesom også alt indhold kommer fra godkendte leverandører og annoncer og andet indhold tjekkes manuelt.

-”Der har manglet et trygt og sikkert univers til børn under 13 år. Dette er en særskilt app, hvor man som forældre kan være sikre på, at videoer og indhold er gennemtjekket og sikkert. Et trygt og sikkert univers til de små og et nyt redskab til forældrene,” siger Jesper Vangkilde, kommunikationschef hos Google i Danmark.

For meget skærmtid skader småbørns sprog

Brugerne kan heller ikke kommentere på indholdet på YouTube Kids. Man kan heller ikke kan uploade videoer selv.

Ligesom YouTube er YouTube Kids reklamefinansieret. Derfor er der mange annoncer. Reklamerne bliver dog screenet manuelt, så reklamer der ikke henvender sig til målgruppen ikke vises på kanalen. Annoncer hvor du kan klikke dig videre ”online” er ikke tilladt på YouTube Kids.

Selvom meningen er, at ”forbudt indhold” ikke skal være tilgængeligt via YouTube Kids er det altså sket. Derfor opfordrer Red Barnet forældrene til, at det ikke bliver en sovepude og man fortsat overvåger og holder øje med, hvad børnene ser. Det skriver DR.dk.

Forældre overlader små børn til sig selv på internettet

Støder man på indhold, der ikke hører hjemme på YouTube kan man anmelde det til Google, der derefter ser det igennem med menneskeøjne.

Download allerede nu…

YouTube Kids kommer som en app til både smartphones, tablets og på forskellige TV-platforme (Apple TV) og til spilkonsoller.

Du kan også købe et abonnement til YouTube Kids og dermed helt slippe for reklamerne. Det er YouTube Premium, som koster 119 kroner om måneden.

YouTube Music og Premium er åbnet i Danmark

Du kan downloade YouTube Kids gratis i Google Play Store og det er også på vej til Apples App Store.BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Det er flere år siden at YouTube Kids blev lanceret tilbage på det amerikanske marked – siden er flere markeder fulgt efter. I dag er YouTube Kids tilgængeligt på 53 markeder. Der er ifølge Google mere end 14 millioner ugentlige brugere

Læs også:
Sådan får du adgang til YouTube Kids for børn
Podcast #31: Derfor skal børn have iPad og smartphone

Gmail og YouTube brugere skal være opmærksomme

Selvom du har sikret din konto til Gmail og YouTube, så er det ikke nødvendigvis nok.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Google får styr på dit rod

Digitalt rod er et reelt problem for mange. Nu italesætter Google en håndfuld AI-værktøjer som kan rydde op for dig.

(mere…)
Troede du at inkognito i Google Chrome var privat?

Google vildledte brugere om inkognitotilstand. Data blev indsamlet trods "privat" browsing.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram