OnePlus 7 vil designmæssigt ligne OnePlus 6T

OnePlus lancerer næste uge deres nye flagskibsserie OnePlus 7. Designmæssigt vil OnePlus 7 angiveligt være meget lig forgængeren OnePlus 6T.

OnePlus 6T
OnePlus 6T (Foto: MereMobil.dk)

Der er ingen tvivl om, at det er modellen OnePlus 7 Pro, der løber med al opmærksomheden inden næste uges OnePlus-event. Men det ventes altså også, at der kommer en ”almindelig” OnePlus 7-model.

Designmæssigt ser det ud til, at den ”almindelige” OnePlus 7 variant vil ligne sidste års model OnePlus 6T.

OnePlus 7 ser også ud til at komme med en teardrop notch i skærmen, samt in-screen fingerprint reader. Kamera-setup og skærmstørrelse er angiveligt også lig med det, som var i OnePlus 6T. Det skriver The Verge.

Ved at genbruge designet så kan prisen på OnePlus 7 måske også holdes nede. Der er allerede nu rygter om, at OnePlus 7 Pro vil få et ret dyrt prismærke i hjørnet.

Så dyr bliver OnePlus 7 Pro

Dermed forventes det, at de største ændringer er indmaden. OnePlus 7 kommer formentlig med en Qualcomm Snapdragon 855 processor, 6 GB eller 8 GB RAM, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse og et batteri på 3.700 mAh. OnePlus 6T kom desuden med et batteri på samme antal mAh. Det skriver The Verge.

De nye specifikationer stemmer dog ikke overens med det, som tidligere har floreret. Dermed er det spændende at se, hvad OnePlus præcis har i ærmet, når de i næste uge lancerer OnePlus 7-serien. Indtil videre har OnePlus ikke meldt noget officielt ud omkring specifikationerne. Dog oplyste de i februar måned, at OnePlus 7 ikke understøtter trådløs opladning.

MereMobil.dk dækker eventen tirsdag den 14, maj 2019 fra klokken 17.00. Kan du ikke vente så længe, så kan telefonen allerede købes i begrænset antal torsdag den 9. maj hos ProShop.

Mere til historien

Det er første gang, at OnePlus lancerer en “Pro-model” af deres flagskib. Og OnePlus 7 Pro er netop lækket i en ny farvevariant, der hedder Almond. Dermed ser det ud til, at telefonen lanceres i tre forskellige farver.

OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
OnePlus 12T – de første specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus i år vil lancere OnePlus 12T. De første specifikationer er nu lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram