OnePlus 7 vil designmæssigt ligne OnePlus 6T

3

OnePlus lancerer næste uge deres nye flagskibsserie OnePlus 7. Designmæssigt vil OnePlus 7 angiveligt være meget lig forgængeren OnePlus 6T.

OnePlus 6T
OnePlus 6T (Foto: MereMobil.dk)

Der er ingen tvivl om, at det er modellen OnePlus 7 Pro, der løber med al opmærksomheden inden næste uges OnePlus-event. Men det ventes altså også, at der kommer en ”almindelig” OnePlus 7-model.

Designmæssigt ser det ud til, at den ”almindelige” OnePlus 7 variant vil ligne sidste års model OnePlus 6T.

OnePlus 7 ser også ud til at komme med en teardrop notch i skærmen, samt in-screen fingerprint reader. Kamera-setup og skærmstørrelse er angiveligt også lig med det, som var i OnePlus 6T. Det skriver The Verge.

Ved at genbruge designet så kan prisen på OnePlus 7 måske også holdes nede. Der er allerede nu rygter om, at OnePlus 7 Pro vil få et ret dyrt prismærke i hjørnet.

Så dyr bliver OnePlus 7 Pro

Dermed forventes det, at de største ændringer er indmaden. OnePlus 7 kommer formentlig med en Qualcomm Snapdragon 855 processor, 6 GB eller 8 GB RAM, 128 GB eller 256 GB intern hukommelse og et batteri på 3.700 mAh. OnePlus 6T kom desuden med et batteri på samme antal mAh. Det skriver The Verge.

De nye specifikationer stemmer dog ikke overens med det, som tidligere har floreret. Dermed er det spændende at se, hvad OnePlus præcis har i ærmet, når de i næste uge lancerer OnePlus 7-serien. Indtil videre har OnePlus ikke meldt noget officielt ud omkring specifikationerne. Dog oplyste de i februar måned, at OnePlus 7 ikke understøtter trådløs opladning.

MereMobil.dk dækker eventen tirsdag den 14, maj 2019 fra klokken 17.00. Kan du ikke vente så længe, så kan telefonen allerede købes i begrænset antal torsdag den 9. maj hos ProShop.

Mere til historien

Det er første gang, at OnePlus lancerer en “Pro-model” af deres flagskib. Og OnePlus 7 Pro er netop lækket i en ny farvevariant, der hedder Almond. Dermed ser det ud til, at telefonen lanceres i tre forskellige farver.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer