OnePlus og ProShop klar med eksklusivt tilbud

OnePlus og forhandleren ProShop er klar med en særlig ”OnePlus Epic Collectors” pakke, som kan købes inden OnePlus 7 Pro kommer i handlen.

OnePlus og ProShop klar med eksklusiv pakke inden salgsstarten på OnePlus 7-serien (Foto: Screenshot fra ProShops hjemmeside)
OnePlus og ProShop klar med eksklusiv pakke inden salgsstarten på OnePlus 7-serien
(Foto: Screenshot fra ProShops hjemmeside)

OnePlus har inviteret verdenspressen til lanceringsevent tirsdag den 14. maj, hvor de vil offentliggøre OnePlus 7-serien, som blandt andet tæller en Pro-model. Allerede torsdag den 9. maj er OnePlus og forhandleren ProShop klar med et særligt tiltag.

ProShop starter nemlig salget af en særlig ”Epic Collectors Edition” pakke torsdag den 9. maj klokken 12.00. Denne pakke har, ifølge OnePlus, en værdi, som overstiger den endnu ikke oplyste salgspris for det kommende flagskib. Pakken indeholder udover telefonen også ekstra ”hemmelige” gaver.

Her er specifikationerne på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Da OnePlus først fremviser telefonen officielt den 14. maj er den altså endnu ikke officielt fremvist, når man kan købe den særlige edition hos ProShop. Man skal dog være hurtig, da den kun fås i et begrænset antal eksemplarer.

OnePlus 7 afsløret af coverproducent

-”Der er kun produceret 50 enheder af OnePlus Epic Collectors Edition, og vi ved, at efterspørgslen på den nye OnePlus 7 Pro er stor i Danmark. Sidste år prøvede vi det samme i Sverige, og her blev solgt 100 enheder på kun 42 sekunder,” siger Stefan Bonnevier, Nordisk PR Manager for OnePlus.

Prisen på OnePlus Collectors Edition er endnu ikke oplyst, men du kan finde mere information om dette på ProShops hjemmeside. Salget starter torsdag den 9. maj kl. 12.00.

OnePlus Epic Collectors Edition-pakken indeholder en OnePlus 7 Pro, men derudover er det hemmeligt, hvad pakken indeholder. OnePlus kan dog afsløre, at indholdet vil mere end kompensere for den højere pris.

Så dyr bliver OnePlus 7 Pro

MereMobil.dk dækker OnePlus-eventen tirsdag den 14. maj klokken 17.00.

Mere til historien

I februar 2019 bekræftede OnePlus, at OnePlus 7 ikke understøtter trådløs opladning. Det er uvist om OnePlus 7 Pro-modellen gør dette.

OnePlus Nord CE4 Lite er på vej

KORT NYT: OnePlus oplyser, at de i næste uge er klar med lanceringen af den prisvenlige OnePlus Nord CE4 Lite.  

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
OnePlus 12T – de første specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus i år vil lancere OnePlus 12T. De første specifikationer er nu lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram