OnePlus og ProShop klar med eksklusivt tilbud

OnePlus og forhandleren ProShop er klar med en særlig ”OnePlus Epic Collectors” pakke, som kan købes inden OnePlus 7 Pro kommer i handlen.

OnePlus og ProShop klar med eksklusiv pakke inden salgsstarten på OnePlus 7-serien (Foto: Screenshot fra ProShops hjemmeside)
OnePlus og ProShop klar med eksklusiv pakke inden salgsstarten på OnePlus 7-serien
(Foto: Screenshot fra ProShops hjemmeside)

OnePlus har inviteret verdenspressen til lanceringsevent tirsdag den 14. maj, hvor de vil offentliggøre OnePlus 7-serien, som blandt andet tæller en Pro-model. Allerede torsdag den 9. maj er OnePlus og forhandleren ProShop klar med et særligt tiltag.

ProShop starter nemlig salget af en særlig ”Epic Collectors Edition” pakke torsdag den 9. maj klokken 12.00. Denne pakke har, ifølge OnePlus, en værdi, som overstiger den endnu ikke oplyste salgspris for det kommende flagskib. Pakken indeholder udover telefonen også ekstra ”hemmelige” gaver.

Her er specifikationerne på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Da OnePlus først fremviser telefonen officielt den 14. maj er den altså endnu ikke officielt fremvist, når man kan købe den særlige edition hos ProShop. Man skal dog være hurtig, da den kun fås i et begrænset antal eksemplarer.

OnePlus 7 afsløret af coverproducent

-”Der er kun produceret 50 enheder af OnePlus Epic Collectors Edition, og vi ved, at efterspørgslen på den nye OnePlus 7 Pro er stor i Danmark. Sidste år prøvede vi det samme i Sverige, og her blev solgt 100 enheder på kun 42 sekunder,” siger Stefan Bonnevier, Nordisk PR Manager for OnePlus.

Prisen på OnePlus Collectors Edition er endnu ikke oplyst, men du kan finde mere information om dette på ProShops hjemmeside. Salget starter torsdag den 9. maj kl. 12.00.

OnePlus Epic Collectors Edition-pakken indeholder en OnePlus 7 Pro, men derudover er det hemmeligt, hvad pakken indeholder. OnePlus kan dog afsløre, at indholdet vil mere end kompensere for den højere pris.

Så dyr bliver OnePlus 7 Pro

MereMobil.dk dækker OnePlus-eventen tirsdag den 14. maj klokken 17.00.

Mere til historien

I februar 2019 bekræftede OnePlus, at OnePlus 7 ikke understøtter trådløs opladning. Det er uvist om OnePlus 7 Pro-modellen gør dette.

3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
OnePlus 11 Concept - afslører nye teknologier

OnePlus har fremvist deres nye koncepttelefon med synligt flydende kølevæske. Men…

(mere…)
Glasset splintrer men overlever telefonen?

VIDEO: Hvad sker der, når OnePlus 11 udsættes for en ekstrem bøjning? Se med her.

(mere…)
OnePlus bekræfter den første foldbare smartphone

Der været mange rygter om den kommende foldbare smartphone fra OnePlus. Nu er den endelig bekræftet.

(mere…)
OnePlus Nord 3 – nye detaljer

En ny mellempris-telefon er på vej. Her er det nyeste om OnePlus Nord 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram