OnePlus 7 Pro lækket i ny farve

2

Lanceringen af OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro sker i næste uge. Nu er der lækket nye billeder, som viser en ny farvevariant af OnePlus 7 Pro. Se billederne her.

Lanceringseventen for OnePlus 7-serien, der ventes at tælle i hvert fald OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro telefonerne, afholdes i næste uge. Men allerede nu er der lækket en række billeder og oplysninger – særligt af Pro-modellen.

Pressefoto lækket af OnePlus 7 Pro

Nu er også lækket billeder, der viser OnePlus 7 Pro i en ny farvevariant, som har navnet Almond. Foruden farven Almond kommer OnePlus 7 Pro også i farverne Nebula Blue og Mirror Gray. Det skriver Android Authority.

Det er Twitter-brugeren @rquandt, som har afsløret billederne.

De nye billeder viser telefonen fra mere eller mindre alle vinkler, samt fremviser frontkameraet, der er et pop-up kamera, samt de mange antennebånd på telefonen.

Foruden de nye billeder af telefonen i farven Almond, så har WinFuture også afsløret flere billeder af de andre to farvevarianter. Du kan se alle billederne i galleriet herunder.

OnePlus 6T og Pixel 3 henter deres købere hos Samsung

Billedgalleri

MereMobil.dk dækker OnePlus’ event tirsdag den 14. maj 2019. Kan du ikke vente allerede til der, så kan du benytte dig af et samarbejde mellem OnePlus og ProShop, som betyder der sælges et begrænset antal af telefoner allerede torsdag den 9. maj.

Her er specifikationerne på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Hvilken farvevariant synes du er den flotteste? Skriv gerne din kommentar i kommentarfeltet nederst på siden.

Mere til historien

Næste uges OnePlus event ser ud til at blive den største indtil videre i deres ”historie”. Ikke alene kommer der i hvert fald to modeller, men det ser også ud til der lanceres mindst tre forskellige farvevarianter.

Læs også:
OnePlus 6T og Pixel 3 henter deres købere hos Samsung

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer