Pressefoto lækket af OnePlus 7 Pro

0

Snart holder OnePlus stor lanceringsevent, men allerede nu er der lækket pressebilleder af den kommende OnePlus 7 Pro. Se billederne her.

Der er efterhånden lækket mange oplysninger om den kommende lancering fra OnePlus. Tirsdag den 14. maj vil de offentliggøre OnePlus 7-serien, som for første gang indeholder en Pro-model.

Her er specifikationerne på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Billederne er lækket af Twitter-brugeren Ishan Agarwal og bekræfter også tidligere lækkede billeder, samt informationen fra OnePlus om, at telefonen kommer med et triple-kamera.

OnePlus 7 Pro fremvises i farverne Mirror Black og Nebula Blue.

Før den officielle lancering gør forhandlere ProShop og OnePlus det muligt for fans, at få telefonen inden den er lanceret endeligt. Dette er en særlig ”OnePlus Epic Collectors” pakke, som kan købes hos ProShop torsdag den 9. maj.

Så dyr bliver OnePlus 7 Pro

Det er endnu uvist, hvad den endelige pris for OnePlus 7 Pro bliver. MereMobil.dk dækker eventen tirsdag den 14. maj 2019.

Mere til historien

OnePlus har tidligere meldt ud, at OnePlus 7 ikke vil understøtte trådløs opladning. Men på daværende tidspunkt var rygterne om OnePlus 7 Pro ikke opstået endnu. Det er derfor uvist om OnePlus 7 Pro ikke vil.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer