Pressefoto lækket af OnePlus 7 Pro

Snart holder OnePlus stor lanceringsevent, men allerede nu er der lækket pressebilleder af den kommende OnePlus 7 Pro. Se billederne her.

Der er efterhånden lækket mange oplysninger om den kommende lancering fra OnePlus. Tirsdag den 14. maj vil de offentliggøre OnePlus 7-serien, som for første gang indeholder en Pro-model.

Her er specifikationerne på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro

Billederne er lækket af Twitter-brugeren Ishan Agarwal og bekræfter også tidligere lækkede billeder, samt informationen fra OnePlus om, at telefonen kommer med et triple-kamera.

OnePlus 7 Pro fremvises i farverne Mirror Black og Nebula Blue.

Før den officielle lancering gør forhandlere ProShop og OnePlus det muligt for fans, at få telefonen inden den er lanceret endeligt. Dette er en særlig ”OnePlus Epic Collectors” pakke, som kan købes hos ProShop torsdag den 9. maj.

Så dyr bliver OnePlus 7 Pro

Det er endnu uvist, hvad den endelige pris for OnePlus 7 Pro bliver. MereMobil.dk dækker eventen tirsdag den 14. maj 2019.

Mere til historien

OnePlus har tidligere meldt ud, at OnePlus 7 ikke vil understøtte trådløs opladning. Men på daværende tidspunkt var rygterne om OnePlus 7 Pro ikke opstået endnu. Det er derfor uvist om OnePlus 7 Pro ikke vil.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram