OnePlus 3 og 3T opdateres nu til Android 9

Har du en OnePlus 3 eller OnePlus 3T, så er Android 9-opdateringen stærkt på vej. Det oplyser OnePlus.

OnePlus er klar med udrulningen af Android 9 Pie og OxygenOS 9.0.2 til OnePlus 3 og OnePlus 3T (Foto: OnePlus)
OnePlus er klar med udrulningen af Android 9 Pie og OxygenOS 9.0.2 til
OnePlus 3 og OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

Der er godt nyt til de, som fortsat har en OnePlus 3 eller OnePlus 3T.

Selvom OnePlus 3 så dagens lys i juni 2016, hvilket altså er tre 3 år siden, så kan ejere af denne, og efterfølgeren OnePlus 3T,nu glæde sig over, at Android 9 Pie og OxygenOS 9.0.2 er klar til telefonerne.

Foruden Android 9 Pie og OxygenOS opdateringen så kommer også den seneste sikkerhedsopdatering fra Google. Det oplyser OnePlus.

ANMELDELSE: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

Tilbage i sommeren 2017 lød meldingen ellers, at de ikke ville blive opdateret yderligere efter Android 8. Men OnePlus har åbenbart ændret planer og er klar med Android 9 til de ”gamle” modeller.

Udrulningen af opdateringen er startet, men det er uvist, hvornår de forskellige modtager den.

Når du har modtaget opdateringen, vil du få glæde af den nye brugerflade, som Android 9 kommer med. Du får også ”Forstyr ikke”-funktionen og en forbedring af kameraet.

Blandt andre nyheder er også Google Lens, Gaming Mode 3.0 og en dyb integration med Google Duo. Dernæst er der selvfølgelig fejlrettelser og forbedringer, som der altid er med i nye opdateringer. Det skriver Android Central.

OnePlus oplyser, at udrulningen er startet, men den udrulles i ”bølger” og det er derfor ikke sikkert, at den endnu er klar til din enhed. Dog skal du så blot væbne dig med lidt mere tålmodighed, da den så er klar i nær fremtid.

Mere til historien

OnePlus har netop lanceret telefonerne OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, og vi har samlet priser og tilgængelighed på de to nye telefoner fra OnePlus her.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og OPPOs udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram