OnePlus 3 og 3T opdateres nu til Android 9

Har du en OnePlus 3 eller OnePlus 3T, så er Android 9-opdateringen stærkt på vej. Det oplyser OnePlus.

OnePlus er klar med udrulningen af Android 9 Pie og OxygenOS 9.0.2 til OnePlus 3 og OnePlus 3T (Foto: OnePlus)
OnePlus er klar med udrulningen af Android 9 Pie og OxygenOS 9.0.2 til
OnePlus 3 og OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

Der er godt nyt til de, som fortsat har en OnePlus 3 eller OnePlus 3T.

Selvom OnePlus 3 så dagens lys i juni 2016, hvilket altså er tre 3 år siden, så kan ejere af denne, og efterfølgeren OnePlus 3T,nu glæde sig over, at Android 9 Pie og OxygenOS 9.0.2 er klar til telefonerne.

Foruden Android 9 Pie og OxygenOS opdateringen så kommer også den seneste sikkerhedsopdatering fra Google. Det oplyser OnePlus.

ANMELDELSE: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

Tilbage i sommeren 2017 lød meldingen ellers, at de ikke ville blive opdateret yderligere efter Android 8. Men OnePlus har åbenbart ændret planer og er klar med Android 9 til de ”gamle” modeller.

Udrulningen af opdateringen er startet, men det er uvist, hvornår de forskellige modtager den.

Når du har modtaget opdateringen, vil du få glæde af den nye brugerflade, som Android 9 kommer med. Du får også ”Forstyr ikke”-funktionen og en forbedring af kameraet.

Blandt andre nyheder er også Google Lens, Gaming Mode 3.0 og en dyb integration med Google Duo. Dernæst er der selvfølgelig fejlrettelser og forbedringer, som der altid er med i nye opdateringer. Det skriver Android Central.

OnePlus oplyser, at udrulningen er startet, men den udrulles i ”bølger” og det er derfor ikke sikkert, at den endnu er klar til din enhed. Dog skal du så blot væbne dig med lidt mere tålmodighed, da den så er klar i nær fremtid.

Mere til historien

OnePlus har netop lanceret telefonerne OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, og vi har samlet priser og tilgængelighed på de to nye telefoner fra OnePlus her.

OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram