Ny iOS-opdatering løser beskedproblemer

3

Apple har i hast udsendt en mindre opdatering, der løser problemer med VoLTE og besked-appen. Du kan downloade iOS 12.3.1 nu til iPhone og iPad.

Apple har udsendt iOS 12.3.1 opdateringen fredag den 24. maj 2019 til alle iPhone og iPads, som er understøttet af iOS 12. Dette sker kort tid efter, at iOS 12.3 blev frigivet.

Apple har frigivet iOS 12.3 – ny TV-app er klar

Det er ikke en stor opdatering, men en mindre en af slagsen, som bringer nogle fejlrettelser med sig.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Der har været problemer med VoLTE opkald, hvor nogle brugere har haft problemer med at foretage eller modtage VoLTE opkald.

Beskedapplikationen har også fået løst nogle problemer. Et af de problemer, der var inden opdateringen var, at beskeder fra en ukendt afsender kunne blive vist på din liste over samtaler, selvom filtre ukendte afsendere var slået til.

Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

Derudover løses også et problem, som betød, at linket Rapporter reklame muligvis ikke blev vist i beskedtråde fra ukendte afsendere.

Din iPhone er sandsynligvis i hånden rigtigt mange gange om dagen. Overvej derfor om det er en god idé, at beskytte din iPhone med et beskyttelsesglas %%%%. Danske PanzerGlass er en af de absolut bedste på markedet.

Du finder Apples changelog for iOS 12.3.1 opdateringen herunder:

  • Fixes an issue that could prevent making or receiving VoLTE calls
  • Fixes issues in Messages that could cause messages from unknown senders to appear in your conversation list even though Filer Unknown Senders is enabled
  • Fixes an issue that could prevent the Report Junk link from appearing in Messages threads from unknown senders

Selvom det ikke er en stor opdatering og du måske ikke er berørt af problemerne, så anbefaler vi alligevel, at du opdaterer din iPhone eller iPad. Og er du en af de der er berørt af problemerne, så er det om at få den installeret hurtigst muligt.

Husk altid at lav en backup af dine data inden du opdaterer din enhed.

Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Mere til historien

Netflix har for kort tid siden droppet understøttelsen af AirPlay på deres iOS-app.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer