Ny iOS-opdatering løser beskedproblemer

Apple har i hast udsendt en mindre opdatering, der løser problemer med VoLTE og besked-appen. Du kan downloade iOS 12.3.1 nu til iPhone og iPad.

Apple har udsendt iOS 12.3.1 opdateringen fredag den 24. maj 2019 til alle iPhone og iPads, som er understøttet af iOS 12. Dette sker kort tid efter, at iOS 12.3 blev frigivet.

Apple har frigivet iOS 12.3 - ny TV-app er klar

Det er ikke en stor opdatering, men en mindre en af slagsen, som bringer nogle fejlrettelser med sig.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Der har været problemer med VoLTE opkald, hvor nogle brugere har haft problemer med at foretage eller modtage VoLTE opkald.

Beskedapplikationen har også fået løst nogle problemer. Et af de problemer, der var inden opdateringen var, at beskeder fra en ukendt afsender kunne blive vist på din liste over samtaler, selvom filtre ukendte afsendere var slået til.

Apple vil lancere en mindre iPhone-variant i 2020

Derudover løses også et problem, som betød, at linket Rapporter reklame muligvis ikke blev vist i beskedtråde fra ukendte afsendere.

Du finder Apples changelog for iOS 12.3.1 opdateringen herunder:

  • Fixes an issue that could prevent making or receiving VoLTE calls
  • Fixes issues in Messages that could cause messages from unknown senders to appear in your conversation list even though Filer Unknown Senders is enabled
  • Fixes an issue that could prevent the Report Junk link from appearing in Messages threads from unknown senders

Selvom det ikke er en stor opdatering og du måske ikke er berørt af problemerne, så anbefaler vi alligevel, at du opdaterer din iPhone eller iPad. Og er du en af de der er berørt af problemerne, så er det om at få den installeret hurtigst muligt.

Husk altid at lav en backup af dine data inden du opdaterer din enhed.

Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Mere til historien

Netflix har for kort tid siden droppet understøttelsen af AirPlay på deres iOS-app.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram