Google Play Store forestår sletning af ubrugte apps

Nogle Android-brugere modtager notifikationer fra Google Play Store om, at slette apps som ikke længere bruges.

Google Play Store. På dansk Play Butik

Du kender det måske fra dig selv. Antallet af apps, der er installeret på din telefon, stiger stødt og roligt. Det er heller ikke alle applikationer, som du benytter lige meget.

Måske er der faktisk flere apps, at du nærmest aldrig bruger.

Farlige apps på Android er faldet markant

En god oprydning kan være godt, selvom mange i dag måske har langt mere hukommelse på deres smartphone end de egentlig har brug for.

Google Play Store ved, hvor ofte du bruger de forskellige apps. Derfor vil Google Play Store også begynde at foreslå du sletter dem, som du ikke bruger. Faktisk var det noget, som vi tilbage i 2016 skrev om ville blive en mulighed.

Nu har nogle brugere fået en notifikation fra Google Play Store om, at slette ubrugte applikationer. Det skriver Android Police.

Når der klikkes på denne notifikation, så kommer man ind i Google Play Store, hvor det altså er muligt at se en liste over apps, som ikke er brugt fornylig. For hver applikation du vælger, så vises det, hvor meget plads du kan spare på din enhed.

Advarsel: Apps narrer dig ind i dyre abonnementsfælder

Det er uvist om det også gør sig gældende på det danske marked.

Har du modtaget en notifikation om, der er apps du anbefales at slette, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Har du ikke modtaget notifikationer fra Google Play Store, så kan vi anbefale dig en generel oprydning af apps i ny og næ. Vi har tilbage i 2014 lavet en guide til "forårsrengøring af apps på din mobil" og den holder faktisk rimeligt endnu. Så tips til dig, hvordan der måske bliver "støvet af"...

Google lover Android-opdateringer i 7 år

Ny standard for opdatering af Android. Google sætter med løftet om 7 års opdateringer konkurrenterne til vægs.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
Sådan opdateres Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro

OFFICIELT: Fire store Android opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer, loves på modellerne Xiaomi 13T og Xiaomi 13T Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram