Apple har udsendt invitationer til WWDC-keynote

Apple har nu udsendt invitationerne til keynoten, som åbner WWDC 2019. Så glæd dig til 3. juni, hvor du formentlig blandt andet får smugkig på iOS 13.

Apple har udsendt invitationerne til årets keynote på WWDC 2019 (Foto: Apple)
Apple har udsendt invitationerne til årets keynote på WWDC 2019 (Foto: Apple)

Apple har udsendt invitationerne til deres årlige åbningskeynote for den udviklerkonferencen Worldwide Developers Conference. Udviklerkonference har i øvrigt været afholdt i 30 år.

Til åbningskeynoten plejer Apple at give et smugkig på den kommende software, der frigives i løbet af det pågældende år. I år ser vi derfor frem til et smugkig på iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 og tvOS 13.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Apple lancerer også nogle gange hardware ved WWDC. Det rygtes blandt andet, at Apple vil afsløre deres nye high-end Mac Pro, men dette er ikke bekræftet af Apple selv.

Nogle af nyhederne, som brugerne kan se frem til i iOS 13, er blandt andet Dark Mode, mens watchOS 6 skulle bringe en dedikeret App Store til Apple Watch, nye watch faces og meget mere.

Apple Watch er markedsleder – så meget er de foran

WWDC 2019 afholdes i McEnery Convention Center i San Jose, Californien. Det er tredje gang, at det afholdes udenfor San Francisco.

MereMobil.dk dækker eventen på dagen og er spændt på, hvad Apple har i ærmet. Du kan læse meget mere om vores forventninger til årets udviklerkonference her. Og så kan du følge med mandag den 3. juni 2019 fra klokken 19.00.

Da det ikke er alle telefoner, som vil kunne opdateres til iOS 13, kan du her se, hvilke der formentlig ikke får iOS 13 opdateringen.

Mere til historien

Det ventes, at omkring 5.000 udviklere vil deltage i Worldwide Developers Conference, hvor billetterne til konferencen blev sat til salg i marts og hurtigt blev solgt. De udviklere, som ikke kan deltage i eventet vil kunne følge sessioner via Apples WWDC 2019 hjemmeside eller WWDC applikation til iPhone, iPad og Apple TV.


iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram