Apple har udsendt invitationer til WWDC-keynote

Apple har nu udsendt invitationerne til keynoten, som åbner WWDC 2019. Så glæd dig til 3. juni, hvor du formentlig blandt andet får smugkig på iOS 13.

Apple har udsendt invitationerne til årets keynote på WWDC 2019 (Foto: Apple)
Apple har udsendt invitationerne til årets keynote på WWDC 2019 (Foto: Apple)

Apple har udsendt invitationerne til deres årlige åbningskeynote for den udviklerkonferencen Worldwide Developers Conference. Udviklerkonference har i øvrigt været afholdt i 30 år.

Til åbningskeynoten plejer Apple at give et smugkig på den kommende software, der frigives i løbet af det pågældende år. I år ser vi derfor frem til et smugkig på iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 og tvOS 13.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Apple lancerer også nogle gange hardware ved WWDC. Det rygtes blandt andet, at Apple vil afsløre deres nye high-end Mac Pro, men dette er ikke bekræftet af Apple selv.

Nogle af nyhederne, som brugerne kan se frem til i iOS 13, er blandt andet Dark Mode, mens watchOS 6 skulle bringe en dedikeret App Store til Apple Watch, nye watch faces og meget mere.

Apple Watch er markedsleder – så meget er de foran

WWDC 2019 afholdes i McEnery Convention Center i San Jose, Californien. Det er tredje gang, at det afholdes udenfor San Francisco.

MereMobil.dk dækker eventen på dagen og er spændt på, hvad Apple har i ærmet. Du kan læse meget mere om vores forventninger til årets udviklerkonference her. Og så kan du følge med mandag den 3. juni 2019 fra klokken 19.00.

Da det ikke er alle telefoner, som vil kunne opdateres til iOS 13, kan du her se, hvilke der formentlig ikke får iOS 13 opdateringen.

Mere til historien

Det ventes, at omkring 5.000 udviklere vil deltage i Worldwide Developers Conference, hvor billetterne til konferencen blev sat til salg i marts og hurtigt blev solgt. De udviklere, som ikke kan deltage i eventet vil kunne følge sessioner via Apples WWDC 2019 hjemmeside eller WWDC applikation til iPhone, iPad og Apple TV.


Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Påskegul iPhone 14 og iPhone 14 Plus er klar

Apple har netop præsenteret iPhone 14 og iPhone 14 Plus i en gul farve. Specifikationer og pris har ikke ændret sig.

(mere…)
Den mest solgte smartphone i 2022 var iPhone

Den mest solgte smartphone i 2022 var en iPhone, men ikke en af dem fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Ny iMac er måske på vej

Desktopcomputeren iMac opdateres med nyt chipset, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram