Apple har udsendt invitationer til WWDC-keynote

13

Apple har nu udsendt invitationerne til keynoten, som åbner WWDC 2019. Så glæd dig til 3. juni, hvor du formentlig blandt andet får smugkig på iOS 13.

Apple har udsendt invitationerne til årets keynote på WWDC 2019 (Foto: Apple)
Apple har udsendt invitationerne til årets keynote på WWDC 2019 (Foto: Apple)

Apple har udsendt invitationerne til deres årlige åbningskeynote for den udviklerkonferencen Worldwide Developers Conference. Udviklerkonference har i øvrigt været afholdt i 30 år.

Til åbningskeynoten plejer Apple at give et smugkig på den kommende software, der frigives i løbet af det pågældende år. I år ser vi derfor frem til et smugkig på iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 og tvOS 13.

iOS 13: Så meget vil din iPhone ændre sig

Apple lancerer også nogle gange hardware ved WWDC. Det rygtes blandt andet, at Apple vil afsløre deres nye high-end Mac Pro, men dette er ikke bekræftet af Apple selv.

Nogle af nyhederne, som brugerne kan se frem til i iOS 13, er blandt andet Dark Mode, mens watchOS 6 skulle bringe en dedikeret App Store til Apple Watch, nye watch faces og meget mere.

Apple Watch er markedsleder – så meget er de foran

WWDC 2019 afholdes i McEnery Convention Center i San Jose, Californien. Det er tredje gang, at det afholdes udenfor San Francisco.

MereMobil.dk dækker eventen på dagen og er spændt på, hvad Apple har i ærmet. Du kan læse meget mere om vores forventninger til årets udviklerkonference her. Og så kan du følge med mandag den 3. juni 2019 fra klokken 19.00.

Da det ikke er alle telefoner, som vil kunne opdateres til iOS 13, kan du her se, hvilke der formentlig ikke får iOS 13 opdateringen.

Mere til historien

Det ventes, at omkring 5.000 udviklere vil deltage i Worldwide Developers Conference, hvor billetterne til konferencen blev sat til salg i marts og hurtigt blev solgt. De udviklere, som ikke kan deltage i eventet vil kunne følge sessioner via Apples WWDC 2019 hjemmeside eller WWDC applikation til iPhone, iPad og Apple TV.


Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer