Så meget er Apple Watch foran

Apples smartwatch er stadig det bedst sælgende ur blandt smartwatches. Læs her hvor meget Apple er foran konkurrenterne.

Flere og flere køber et smartwatch, og markedet for nye smartwatches bliver stadig større og bredere.

Nye tal for CounterPoint Research viser at salget af smartwatches, er steget med 48 procent siden sidste år.

Apple er markedsleder for wearables

Særligt Apples salg af Apple Watch går godt. Det er nemlig steget med 49 procent det seneste år.

Hvert tredje smartwatch er et Apple Watch. Sidste år stod Apple Watch for en markedsandel på 35,5 procent. Den er steget til 35,8 procent.

Q1 2019 – Salg af smartwatch (Foto: CounterPoint Research)

Det skal dog bemærkes at mærker som Samsung og Huawei har oplevet en markant større stigning siden Q1 2018.

EKG-målinger i Apple Watch – dette skal du vide

Samsung er steget fra 7,2 til 11,1 procent, mens Huawei er steget fra en procentdel der er så lille, at den ikke er angivet, og op til 2,8 procent. Det er dog stadig meget lidt, hvis vi sammenligner med Apples 35,8 procent.

Man skal huske at Huaweis smartwatch, Huawei Watch GT, medfulgte ved køb af en Huawei P30 eller P30 Pro i nogle markedsområder. Om tallene er inkluderet eller ekskluderet er ukendt.

Hvis tallene er inkluderet, så vides det ikke hvor lavt salgstallet ellers ville have været, hvis forbrugerne skulle betale ekstra, for deres medfulgte Watch GT.

Apple fik faldende omsætning men glade investorer

Amerikanske Fossil Group og Garmin kan ikke juble ligeså meget. Deres salg af smartwatches er nemlig faldet siden sidste år.

Mere til historien

Apples høje salg kan både skyldes populariteten, men også Apples sundhedspolitk. Med EKG-måleren i Apple Watch Series 4, så er Apple godt fremme i forhold i forhold til sundheden.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram