iOS 13 kommer med Dark-Mode og mange nyheder til iPad

11

Apple kommer med flere nyheder i den kommende store iOS 13 opdatering. Dark Mode og en klogere mailklient er nogle af de store nyheder.

Apple forventes at give en forsmag på deres næste store opdatering af deres styresystem – både iOS og macOS ved udviklerkonferencen Worldwide Developers Conference (WWDC), som løber af staben fra mandag den 3. juni og den følgende uge.

Apple enheder med iOS 13 spottet i Analytics

Det forlyder nu, at iOS 13 vil komme med Dark Mode til iPhone og iPad. Det vil blive muligt at slå Dark Mode til i Indstillinger, hvor det gælder generelt på telefonen. Det skriver 9to5mac.com.

Rygterne har også tidligere svirret om, at Dark Mode altså ville komme til iPhone og iPad med iOS 13. Og eftersom rygterne fortsætter, så anser vi det også som ret sandsynligt.

Der kommer mange ændringer til iPad med iOS 13, hvoraf en af nyhederne også er evnen til at apps kan have flere vinduer.

Safari på iOS 13 til iPad vil automatisk bede om desktop-versionen af hjemmesider når det er muligt. Dermed kan man altså undgå en lille mobilvenlig version, når man besøger en hjemmeside fra en stor skærm.

Der kommer også nyheder til mail-applikationen, som for første gang i længere tid bliver gjort ”klogere”. Den vil i iOS 13 kunne organisere beskeder ud fra kategorier, som markedsføring, køb, rejser, ”ikke vigtigt” osv. Ligesom det også vil blive muligt at tilføje beskeder til en ”read later”-kø. Funktionen minder om hvad Gmail i forvejen kan.

Påmindelser-appen bliver også redesignet til iOS 13 og du kan glæde dig til en række flere nyheder.

iOS 13 ventes at komme på dette års iPhone-modeller, som formentlig lanceres til efteråret.

Det danske firma PanzerGlass har været gode til at komme med skærmbeskyttelse til nye iPhones %%%% så snart de er i butikkerne. Præcis som coverproducenter så er de nemlig allerede klar med produkter før tid, hvilket altså også ventes at blive tilfældet i år.

Mere til historien

En af de store nyheder i iOS 12 var, at brugerne kunne få et indblik i deres mobilafhængighed og altså få større vished over, hvor meget telefonen egentlig bruges.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer