iOS 13 kommer med Dark-Mode og mange nyheder til iPad

Apple kommer med flere nyheder i den kommende store iOS 13 opdatering. Dark Mode og en klogere mailklient er nogle af de store nyheder.

Apple forventes at give en forsmag på deres næste store opdatering af deres styresystem – både iOS og macOS ved udviklerkonferencen Worldwide Developers Conference (WWDC), som løber af staben fra mandag den 3. juni og den følgende uge.

Apple enheder med iOS 13 spottet i Analytics

Det forlyder nu, at iOS 13 vil komme med Dark Mode til iPhone og iPad. Det vil blive muligt at slå Dark Mode til i Indstillinger, hvor det gælder generelt på telefonen. Det skriver 9to5mac.com.

Rygterne har også tidligere svirret om, at Dark Mode altså ville komme til iPhone og iPad med iOS 13. Og eftersom rygterne fortsætter, så anser vi det også som ret sandsynligt.

Der kommer mange ændringer til iPad med iOS 13, hvoraf en af nyhederne også er evnen til at apps kan have flere vinduer.

Safari på iOS 13 til iPad vil automatisk bede om desktop-versionen af hjemmesider når det er muligt. Dermed kan man altså undgå en lille mobilvenlig version, når man besøger en hjemmeside fra en stor skærm.

Der kommer også nyheder til mail-applikationen, som for første gang i længere tid bliver gjort ”klogere”. Den vil i iOS 13 kunne organisere beskeder ud fra kategorier, som markedsføring, køb, rejser, ”ikke vigtigt” osv. Ligesom det også vil blive muligt at tilføje beskeder til en ”read later”-kø. Funktionen minder om hvad Gmail i forvejen kan.

Påmindelser-appen bliver også redesignet til iOS 13 og du kan glæde dig til en række flere nyheder.

iOS 13 ventes at komme på dette års iPhone-modeller, som formentlig lanceres til efteråret.

Mere til historien

En af de store nyheder i iOS 12 var, at brugerne kunne få et indblik i deres mobilafhængighed og altså få større vished over, hvor meget telefonen egentlig bruges.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram