iOS 13 kommer måske med understøttelse af mus

11

RYGTE: iOS 13 vil bringe understøttelse af mus til iPad.

iPad Pro 2018
iPad Pro 2018 med Apple Pencil (2. generation) (Foto: Apple)

Forskellige kilder peger på, at den næste store iOS opdatering, iOS 13, kommer med understøttelse af mus. Det skriver TheNextWeb.

Dette vil gøre Apples iPad endnu mere funktionel, og bringe iPad og Mac tættere sammen.

AirPods 3 lander i slutningen af året

Blandt de forskellige kilder er udvikleren Steve Troughton-Smith, der via sin Twitter profil, også beskriver sig selv som hacker.

Andre har også sluttet sig til rygtet om support af mus i iOS. Om det kun vil være iPad Pro, eller det også vil gælde de almindelige iPads, er ukendt.

Hvis der kommer understøttelse af mus, og det kun gælder iPad Pro, så vil adskillelsen mellem Pro og almindelige model blive større.

iOS 13 kommer med Dark-Mode og mange nyheder til iPad

Via AssistiveTouch er det allerede i dag muligt at benytte tilbehør som joysticks og trackballs.

Der burde ikke være nogen stopklods på almindelige iPads, rent hardware mæssigt. Derfor vil en understøttelse, der kun gælder Pro, være et rent og skær salgstrick.

En iPad Pro vil med en mus give endnu mere mening, som erstatning for en Mac, alt efter ens behov.

Personligt så er jeg meget interesseret i en understøttelse af mus. Det vil gøre mit arbejde på min iPad meget nemmere og mere funktionelt.

Er Apple ved at afvikle iTunes?

Med fuld Adobe Photoshop til iPad i løbet af 2019, og med Apples kommende SDK-udviklerværktøj, så vil iPad for alvor snart kunne erstatte min egen MacBook Pro. Om det også kan ske fordi handler helt og holdets om ens arbejdsmønster.

Hvordan understøttelsen vil fungere er ukendt, men understøttelse af Apples TrackPad eller Magic Mouse burde komme, i og med at det er et Apple produkt, og Apple nok gerne vil have solgt noget tilbehør.

Mere til historien

Apples kommende iOS 13 lader til at være en spændende opdatering. Den ventes præsenteret den 3. juni under Apples WWDC. MereMobil.dk følger eventet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer