Gmail kan nu foreslå emnet ud fra din besked

6

KORT NYT: Google er klar til at tage skridtet endnu tættere på en hverdag, hvor machine learning overtager noget af det kedelige arbejde.

Google er klar til at gå tættere på en nemmere og mere effektiv fremtid. Ved Gmail er det nu muligt for Smart Compose, at foreslå en titel ud fra dit indhold. Det skriver The Verge.

Gmails Smart Compose løsning kan allerede nu gætte enden på nogle af dine sætninger. Dette kan gøre dit arbejde og skrivning hurtigere.

Gmail har fået et kæmpe facelift

Det er en effektiv måde at spare lidt tid. Du kan samtidig slippe for besværet med at finde på et godt emne til dine emails.

Vælger du at skrive en besked til din ven “Paul”, og starter sætningen med “Happy birthday”, så vil Smart Compose foreslå emnet “Happy Birthday, Paul”.

Dette sker ved at sammensætte modtagerens navn med nøgleord i mailen. Denne sammensætning kan derfor lave et nemt og enkelt emne.

Den nye funktion er ved at blive rullet ud, men Google oplyser at det kan tage op til 15 dage, før funktionen dukker op.

Google vil streame spil til smartphonen

Det er desværre kun i den engelske version, der får denne funktion, men mon ikke vi får den til Danmark på et tidspunkt.

Mere til historien

Gmail er i øjeblikket under en større design ændring. Dette er både på desktop og på mobile-enheder. Faceliftet sker efter at Google annoncerede at den klassiske Gmail tjeneste udgår, tilbage i sommeren 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer