Gmail kan nu foreslå emnet ud fra din besked

KORT NYT: Google er klar til at tage skridtet endnu tættere på en hverdag, hvor machine learning overtager noget af det kedelige arbejde.

Google er klar til at gå tættere på en nemmere og mere effektiv fremtid. Ved Gmail er det nu muligt for Smart Compose, at foreslå en titel ud fra dit indhold. Det skriver The Verge.

Gmails Smart Compose løsning kan allerede nu gætte enden på nogle af dine sætninger. Dette kan gøre dit arbejde og skrivning hurtigere.

Gmail har fået et kæmpe facelift

Det er en effektiv måde at spare lidt tid. Du kan samtidig slippe for besværet med at finde på et godt emne til dine emails.

Vælger du at skrive en besked til din ven "Paul", og starter sætningen med "Happy birthday", så vil Smart Compose foreslå emnet "Happy Birthday, Paul".

Dette sker ved at sammensætte modtagerens navn med nøgleord i mailen. Denne sammensætning kan derfor lave et nemt og enkelt emne.

Den nye funktion er ved at blive rullet ud, men Google oplyser at det kan tage op til 15 dage, før funktionen dukker op.

Google vil streame spil til smartphonen

Det er desværre kun i den engelske version, der får denne funktion, men mon ikke vi får den til Danmark på et tidspunkt.

Mere til historien

Gmail er i øjeblikket under en større design ændring. Dette er både på desktop og på mobile-enheder. Faceliftet sker efter at Google annoncerede at den klassiske Gmail tjeneste udgår, tilbage i sommeren 2018.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Datoen for Google I/O 2023 er klar

KORT NYT: Google har offentliggjort datoen for dette års udviklerkonference Google I/O.

(mere…)
Eksklusiv Pixel-funktion er klar til alle

Da Google Pixel-telefonerne kom på markedet, havde de en eksklusiv feature. Nu kommer ”magisk viskelæder” ud til alle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram