Gmail har fået et kæmpe facelift

KORT NYT: Så er Gmail blevet frisket op. Se den nye version her.

Google er i gang med en kæmpe overhaling til Gmail. Vi har tidligere fortalt om nye Gmail funktioner på computeren, men smartphonen bliver ikke forbigået.

Alle listerne, menuer, skrive-vinduet til nye mails og naturligvis læsning af mails er blevet lettere og friskere. Du kan desuden vælge om visningen af mailoversigten skal have emnelinjerne meget tæt, normal eller standard.

I standardvisningen fylder hver maillinje lidt mere. Til gengæld får du adgang til vedhæftede filer, uden først at skulle klikke på mailen og finde vedhæftningen.

Jeg har fået min Gmail opdateret på Android-platformen, men iOS-versionen har stadig det gamle udseende. I hvert fald i skrivende stund. Mon ikke den nye version også er på vej til iOS.

Mere til historien

Tilbage i sommeren 2018 annoncerede Google, at den klassiske Gmail ville blive udfaset. Det er denne proces, der så småt er ved at nå rundt på alle platforme.

Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Hvorfor kan Gmail ikke sende og modtage mails?

TIP: Din Gmail modtager ikke længere mail. Du har også problemer med at sende mails. Læs her hvad du kan gøre.

(mere…)
Papirkurven i Gmail stjæler din gratis plads

TIP: Hvis din gratis plads i Gmail er ved at løbe tør, skal du tjekke papirkurven og et par andre ting.

(mere…)
Sådan aktiverer du videresending i Gmail

GUIDE: Har du flere Gmails, er det besværligt og tidskrævende at tjekke mail. Læs med her og se hvordan du videresender alt til én mail.

(mere…)
Sådan sletter du søgehistorikken i Gmail

TIP: Er du træt af at din gamle søgeaktivitet konstant dukker op, når du søger i Gmail? Se her hvordan du sletter søgningerne i Gmail.

(mere…)
Gmail er ramt af massive problemer

Kan du ikke sende mails eller uploade filer, er du ikke den eneste. En række Google-tjenester er fejlramte – herunder Gmail og Google Drive.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram