En æra er slut: Nu udfaser Google den klassiske Gmail

I kølvandet på et omfattende redesign er Google i færd med at fjerne muligheden for at bruge det gamle Gmail.

Sådan ser det nye Gmail ud. (Foto: Google)

Valgfriheden bliver snart mindre for Gmail-brugere.

Det står klart, da Google oplyst, at man til oktober ikke længere kan bruge det gamle Gmail-design. Det skriver The Verge. Dermed er brugere af Googles mail-tjenester på sigt tvunget til at bruge det nye Gmail.

Google Pixel 3 – de seneste rygter

For tiden tvinger Google dog ikke sin mailbrugere til at anvende det nye design. I stedet skal man aktivt vælge det nye design til.

Ifølge The Verge er det langt fra alle brugere, der har mulighed for at prøvekøre det nye design. Det skyldes nemlig, at administratorer hos virksomhedere, institutioner og lignende skal gøre det muligt for deres brugere at prøve det nye Gmail.

Det nye Gmail har fået en omlakering så mailtjenesten på web designmæssigt læner sig mere op af telefon-udgaven. Det betyder, at knapperne er blevet mere rundede. Derudover findes flere accent-farver. Google har ikke kun fokuseret på det æstetiske. En række nye funktioner har også fundet vej til mailservicen.

Google frigiver ny Gmail med Android-agtigt look

Én af disse funktioner er det såkaldte “smart reply”. Det gør det muligt for Gmail at foreslå en passende respons ud fra en mail. Denne funktion findes allerede til mobilenheder, men nu har den altså fundet vej til PC’er.

Google har også tilføjet en række forbedringer til Gmails håndtering af bilag. Man kan således vælge, hvor lang tid bilag skal være tilgængelige for modtageren. Her kan du læse mere om de nye funktioner i Gmail, som alle Gmail-brugere skal have til efteråret.

Har du prøvet det nye Gmail? Hvad mener du om det?

Mere til historien

Google er ikke de eneste, der har opdateret deres mailtjeneste i foråret. Også Microsofts Outlook har fået flere nye funktioner. Dem kan du læse mere om her.

Nye telefoner fra Google: Pixel 8 og Pixel 8 Pro
(mere…)
Google lover Android-opdateringer i 7 år

Ny standard for opdatering af Android. Google sætter med løftet om 7 års opdateringer konkurrenterne til vægs.

(mere…)
Nu skal Chomebook have flere kræfter

Chromebook Plus er en ny serie af computere til skoler, hvor lagerplads og ydelse er opgraderet.

(mere…)
Podcast app lukker
(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
YouTube dropper reklamefrit billigabonnement

YouTube stopper med at tilbyde billigere abonnement uden reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram