Danske Bank på vej med Apple Pay

Danske Bank har netop oplyst, at banken inden længe åbner for betalinger via Apple Pay.

Apple offentliggjorde i slutningen af marts, at de er på vej med Apple Card. Måske det er derfor, at Danske Bank i dag oplyser på deres Facebook-side, at de inden længe åbner for betalinger via Apple Pay.

OPDATERING: Flere banker i Danmark er klar med Apple Pay

Apple vil revolutionere finansverdenen med en ny type kreditkort

Danske Bank giver ikke oplysninger om, hvornår de er klar med Apple Pay foruden meldingen ”kommer snart”. Det ser dog ud til, at det ”kun” er med Mastercard at Apple Pay tilbydes.

Apple Pay er ikke en ny tjeneste. Den så dagens lys i efteråret 2014 på det amerikanske marked, men den har haft en lang vej i forhold til udrulningen på de forskellige markeder, som er sket stille og roligt.

Hvem slår dankortet ihjel? Apple Pay? Mobilepay?

På Danske Banks Facebook-side spørger kunderne ind til, hvornår løsningen er klar. Men svaret er blot, at der endnu ikke er en præcis dato, men Apple Pay vil dukke op i den nye mobilbank app, når de er klar.

Det vil dog være oplagt, hvis Danske Bank og Apple Pay bliver klar inden sommerferien, så Danske Bank-kunder også vil kunne benytte Apple Pay rundt i verden i ferien.

Apple Pay er klar til alle danskere – men det koster

Er du mere til konkurrenten Google Pay, så tilbyder Danske Bank også deres kunder denne mulighed. Denne blev der åbnet for i slutningen af 2018. Læs mere om Google Pay hos Danske Bank.

Mere til historien

Apple Card, som Apple har lanceret, er også sket i samarbejde med Mastercard. Apple Card åbner i USA hen over sommeren, men der er ingen meldinger om andre markeder fornuværende.

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Samsung Pay kommer snart til Danmark

Apple Pay og Google Pay er tilgængelig. Nu er Samsung Pay på vej, bekræfter Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram