Danske Bank på vej med Apple Pay

Danske Bank har netop oplyst, at banken inden længe åbner for betalinger via Apple Pay.

Apple offentliggjorde i slutningen af marts, at de er på vej med Apple Card. Måske det er derfor, at Danske Bank i dag oplyser på deres Facebook-side, at de inden længe åbner for betalinger via Apple Pay.

OPDATERING: Flere banker i Danmark er klar med Apple Pay

Apple vil revolutionere finansverdenen med en ny type kreditkort

Danske Bank giver ikke oplysninger om, hvornår de er klar med Apple Pay foruden meldingen ”kommer snart”. Det ser dog ud til, at det ”kun” er med Mastercard at Apple Pay tilbydes.

Apple Pay er ikke en ny tjeneste. Den så dagens lys i efteråret 2014 på det amerikanske marked, men den har haft en lang vej i forhold til udrulningen på de forskellige markeder, som er sket stille og roligt.

Hvem slår dankortet ihjel? Apple Pay? Mobilepay?

På Danske Banks Facebook-side spørger kunderne ind til, hvornår løsningen er klar. Men svaret er blot, at der endnu ikke er en præcis dato, men Apple Pay vil dukke op i den nye mobilbank app, når de er klar.

Det vil dog være oplagt, hvis Danske Bank og Apple Pay bliver klar inden sommerferien, så Danske Bank-kunder også vil kunne benytte Apple Pay rundt i verden i ferien.

Apple Pay er klar til alle danskere – men det koster

Er du mere til konkurrenten Google Pay, så tilbyder Danske Bank også deres kunder denne mulighed. Denne blev der åbnet for i slutningen af 2018. Læs mere om Google Pay hos Danske Bank.

Mere til historien

Apple Card, som Apple har lanceret, er også sket i samarbejde med Mastercard. Apple Card åbner i USA hen over sommeren, men der er ingen meldinger om andre markeder fornuværende.

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram