Telia er klar med eSIM til Apple Watch

2

Telia åbner for forudbestillingerne til Apple Watch Series 4 med eSIM.

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4 (Foto: Apple)

Det er efterhånden længe siden, at vi for første gang fik eSIM til Danmark. Det skete via teleselskabet 3 med Apple Watch Series 3. Siden har 3 været alene om eSIM til Apple Watch i Danmark.

Apple Watch Series 4 er afsløret – 30 % større skærm

Fra i dag er det muligt at besøge en af Telias butikker og forudbestille et Apple Watch Series 4. Her vil det være muligt at få et abonnement med nummerdeling.

Nummerdeling virker sammen med et Telia One, One World, Onemore eller Onemore World. Prisen for Nummerdeling er 29 kroner om måneden, men Telia tilbyder de tre første måneder gratis, som en del af lanceringen.

eSIM kom første gang til Apple Watch ved Series 3, og står for ”embedded sim” (indbygget sim).

Apple Watch Series 4 test – det bedste smartwatch du kan købe

Udover Apple Watch, er det også at finde eSIM på iPhone og iPad. Brugen af eSIM gør det nemmere og hurtigere at skifte udbyder/abonnement.

Apple Watch Series 4 kan forudbestilles i en af Telias 42 butikker rundt om i landet.

Ved brug af eSIM, kan du lade din iPhone blive derhjemme, mens du for eksempel er på løbetur. Opkald og beskeder vil automatisk komme ind på dit Apple Watch, så længe der er signal.

Telenor lancerer eSIM, NB-IoT og LTE-M

Mere til historien

Det er ikke kun Apple Watch der er nyt om. Det nye Samsung Watch Active, er klar til salg i Danmark, med en vejledende pris på 1.999 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer