Samsung Galaxy Watch kommer nu i en Active-version

Samsung Galaxy Watch Active er en ny version af Galaxy Watch. Lighederne med tidligere modeller er mange. Active har fokus på en aktiv livsstil.

Samsung Watch Active
Samsung Watch Active (Foto: Samsung)

Nye telefoner, nyt headset og endda en smartphone, der kan foldes ud. Det var noget af det, som Samsung lancerede ved deres store Unpacked event i San Francisco. Men det var ikke alt. Samsung havde nemlig også et nyt smartwatch og et nyt aktivitetsarmbånd i ærmet.

Samsung Galaxy S10+ – alt om topmodellen

Samsung vil forsøge at hjælpe brugerne med, at få mere aktivitet ind i hverdagen og generelt hjælpe brugerne til en sundere livsstil.

Galaxy Watch Active overvåger motion, søvn, stress og velvære. Det er derfor brugerens egen livsstilstræner. Uret forsøger at motivere og guide.

Du får designet fra tidligere Galaxy Watch-modeller, hvilket betyder metaldesign og en urskive på 40 mm. Urskiven er i øvrigt rund og med Gorilla Glass 3.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Watch – en uambitiøs opgradering

Galaxy Watch Active kommer med en Stress Tracker-funktion, der giver brugeren muligheden for at måle og registrere stress. Den guider brugeren til dybe vejrtrækninger på de rigtige tidspunkter, så brugeren igen kan blive afbalanceret. Dette har Apple Watch haft i længere tid – funktionen “Vejrtrækning”.

Der er 39 forskellige aktiviteter at måle ens fysiske aktivitet ud fra. Og uret registrerer automatisk når du går i gang. Der er coaching i realtid til både Android- og iOS-brugere. Ligesom det understøtter Spotify offline-lytning. Taleassistenten Bixby er også integreret.

Så kom Samsungs konkurrent til AirPods

Uret virker med Android-enheder med Android 5.0 eller nyere, samt med minimum 1,5 GB RAM. Og iPhone 5 eller nyere med minimum iOS 9.0 installeret.

Galaxy Watch Active bør ikke bruges til dykning, vandski eller andre aktiviteter, der involverer pludselige temperaturændringer, vandhastighedshastigheder eller dybdypning. Skyl rent vand og tør dem ud efter brug i havvand. Det oplyser Samsung i pressemeddelelsen.  

Du kan få Galaxy Watch Active i farverne sølv, sort og rose gold fra den fredag den 22. marts 2019 til en vejledende pris på 1.999 kroner.

Specifikationer på Galaxy Watch ActiveGalaxy Watch Active:

  • Skærm: 1,1” (28 mm) med 360 x 360 pixels opløsning, Gorilla Glass 3
  • Processor: Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
  • Styresystem: Tizen-based Wearable OS 4.0
  • RAM: 768 MB RAM
  • Hukommelse: 4 GB intern hukommelse
  • Andet: Bluetooth 4.2, WiFi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
  • Sensorer: Accelerometer, Gyroscope, Barometer, Heart Rate Monitoring, Ambient Light
  • Fysisk størrelse: 40 mm (39,5 x 39,5 x 10,5 mm)
  • Vægt: 25 gram
  • Batteri: 230 mAh
  • Farver: sølv, sort og rose gold

Mere til historien

Det er muligt at udskifte urremmen med almindelige urremme, som du kan købe hos urmagere m.v.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram