Samsung Galaxy Watch kommer nu i en Active-version

0

Samsung Galaxy Watch Active er en ny version af Galaxy Watch. Lighederne med tidligere modeller er mange. Active har fokus på en aktiv livsstil.

Samsung Watch Active
Samsung Watch Active (Foto: Samsung)

Nye telefoner, nyt headset og endda en smartphone, der kan foldes ud. Det var noget af det, som Samsung lancerede ved deres store Unpacked event i San Francisco. Men det var ikke alt. Samsung havde nemlig også et nyt smartwatch og et nyt aktivitetsarmbånd i ærmet.

Samsung Galaxy S10+ – alt om topmodellen

Samsung vil forsøge at hjælpe brugerne med, at få mere aktivitet ind i hverdagen og generelt hjælpe brugerne til en sundere livsstil.

Galaxy Watch Active overvåger motion, søvn, stress og velvære. Det er derfor brugerens egen livsstilstræner. Uret forsøger at motivere og guide.

Du får designet fra tidligere Galaxy Watch-modeller, hvilket betyder metaldesign og en urskive på 40 mm. Urskiven er i øvrigt rund og med Gorilla Glass 3.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Watch – en uambitiøs opgradering

Galaxy Watch Active kommer med en Stress Tracker-funktion, der giver brugeren muligheden for at måle og registrere stress. Den guider brugeren til dybe vejrtrækninger på de rigtige tidspunkter, så brugeren igen kan blive afbalanceret. Dette har Apple Watch haft i længere tid – funktionen “Vejrtrækning”.

Der er 39 forskellige aktiviteter at måle ens fysiske aktivitet ud fra. Og uret registrerer automatisk når du går i gang. Der er coaching i realtid til både Android- og iOS-brugere. Ligesom det understøtter Spotify offline-lytning. Taleassistenten Bixby er også integreret.

Så kom Samsungs konkurrent til AirPods

Uret virker med Android-enheder med Android 5.0 eller nyere, samt med minimum 1,5 GB RAM. Og iPhone 5 eller nyere med minimum iOS 9.0 installeret.

Galaxy Watch Active bør ikke bruges til dykning, vandski eller andre aktiviteter, der involverer pludselige temperaturændringer, vandhastighedshastigheder eller dybdypning. Skyl rent vand og tør dem ud efter brug i havvand. Det oplyser Samsung i pressemeddelelsen.  

Du kan få Galaxy Watch Active i farverne sølv, sort og rose gold fra den fredag den 22. marts 2019 til en vejledende pris på 1.999 kroner.

Specifikationer på Galaxy Watch ActiveGalaxy Watch Active:

 • Skærm: 1,1” (28 mm) med 360 x 360 pixels opløsning, Gorilla Glass 3
 • Processor: Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
 • Styresystem: Tizen-based Wearable OS 4.0
 • RAM: 768 MB RAM
 • Hukommelse: 4 GB intern hukommelse
 • Andet: Bluetooth 4.2, WiFi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
 • Sensorer: Accelerometer, Gyroscope, Barometer, Heart Rate Monitoring, Ambient Light
 • Fysisk størrelse: 40 mm (39,5 x 39,5 x 10,5 mm)
 • Vægt: 25 gram
 • Batteri: 230 mAh
 • Farver: sølv, sort og rose gold

Mere til historien

Det er muligt at udskifte urremmen med almindelige urremme, som du kan købe hos urmagere m.v.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer