Telenor er klar med eSIM til Apple Watch Series 4

6

Kort efter at Telia meldte sig klar med eSIM har Telenor nu meldt ud at de også er klar.

For få dage siden kunne vi skrive, at Telia var klar med eSIM til Apple Watch Series 4. Telia er de eneste foruden 3, men nu har Telenor altså også meldt sig på banen.

Nu kan du få eSIM til iPad

Apple Watch Series 4 går i handlen fra fredag den 29. marts, hvor det altså vil være muligt at få eSIM til dit Apple Watch, det oplyser Telenor i en pressemeddelelse.

For at få eSIM skal du have et mobilabonnement hos Telenor, og derefter et tillægsabonnement til dit Apple Watch. Det oplyses ikke, hvad prisen på tillægsabonnementet er.

Du skal have en iPhone 6 eller opefter for at benytte eSIM, og så selvfølgelig et Apple Watch.

Fordelen ved eSIM er at du kan lade telefonen blive hjemme, mens du er på løbetur eller væk fra telefonen. Opkald og sms’er modtages på uret, selvom den ikke er inden for telefonens eller WiFi rækkevidde.

Teleselskaberne er ikke klar med eSIM til Galaxy Watch

Det er muligt at bestille Apple Watch Series 4 i alle Telenors butikker eller på deres hjemmeside fra fredag den 29. marts.

Hvad er eSIM?

eSIM står for ”embedded sim” (indbygget sim), og kom til Apple Watch for første gang ved Apple Watch Series 3.

Dengang kunne man kende et eSIM ur på dens røde krone, mens de almindelige modeller havde aluminium på kronen.

Det er ikke alle typer Apple Watch, der understøtter eSIM, man skal derfor være opmærksom på dette.

Udover Apple Watch, er det også muligt at få eSIM på nyere iPhones og iPads. Her er det dog kun teleselskabet 3, der understøtter dette.

Ved eSIM på din iPhone har du mulighed for at benytte dual-sim, dette virker kun med iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr.

Mere til historien

Apple er ikke de eneste, der bruger eSIM i deres ure. Samsung Galaxy Watch bruger også eSIM, men der skulle umiddelbart være forskellige typer af eSIM, det er derfor vi kun ser eSIM på Apples ure herhjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer