Samsung afholder ”Galaxy event” i april

0

Endnu en Galaxy-model virker til at være på vej fra Samsung. Samsung afholder ”Galaxy-event” i april.

Samsung er klar med en ny “Galaxy-event”. Den kommer blot små to måneder efter de afholdte den store ”Unpacked”-event onsdag den 20. februar 2019, hvor Galaxy S10’erne og Galaxy Fold blev præsenteret.

TEST: Samsung Galaxy S10+ – fed telefon der ikke kører rent hjem

Onsdag den 10. april 2019 er dagen, hvor et andet Samsung-event finder sted. Det oplyser Samsung Mobile i et opslag på Twitter.

Præcis hvad Samsung har i ærmet til april er uvist, men rygterne er begyndt at svirre om, at det kan være nye modeller i Galaxy A-serien. Der spekuleres i en Galaxy A90 ifølge Android Central.

Hvilken Samsung Galaxy S10 skal du købe?

Samsung lancerede i slutningen af februar ved Mobile World Congress deres Galaxy A50, som lander i handlen herhjemme i marts måned. Dermed kan det altså være “familie-medlemmer” til denne, at Samsung vil afsløre den 10. april.

Samsung Galaxy A50 angriber budgetmarkedet hårdt

Samsung har tidligere nævnt, at de ville afholde en event i april, hvor de ville fortælle mere om Galaxy Fold. Derfor kan det også være dette som er emnet.

Dog er der intet i Samsungs tweet, der leder tankerne hen på foldbare smartphones. Derimod ser det nærmere ud til, at Samsung kan være på vej med tre nye modeller.

Ifølge Pocketnow.com, så kan der være tale om Galaxy A90, samt en Galaxy A40. Hvad den eventuelt sidste model så vil hedde er uvist.

Galaxy A40 rygtes at komme med en 5.7 tommer skærm, octa-core Exynos 7885 processor, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Batteriet skulle være på 4.000 mAh. Dernæst ventes farvevarianterne at være black, blue, coral og white.

MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med, hvad Samsung har på vej.

Mere til historien

Du kan læse mere om Galaxy Fold på MereMobil.dk. John G. Pedersen mener i øvrigt, at det er lige tidligt nok at hoppe på de foldbare smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer