Motorola er klar med Android 9 til G6 Plus

Den sidste store lovede Android-opdatering er nu klar til Moto G6 Plus, men Motorola vedligeholder stadig sikkerhedsdelen.

Moto G6 Plus
Nu kan Moto G6 Plus opdateres til Android 9 (Foto: Motorola)

I maj 2018 anmeldte jeg Moto G6 Plus. Telefonen, der dengang kostede 2.300 kroner, fik topkarakter da den i forhold til prisen overraskede på rigtigt mange punkter.

Motorola Moto G6 Plus blev født med Android 8.

Motorola har generelt været åbne i forhold til deres opdateringsplaner for produkterne, og nu har Moto G6 Plus taget et stort skridt fremad.

Ejere af Moto G6 Plus kan nu opdatere deres telefon til Android 9. Udover Android 9 så bringes sikkerhedsniveauet op til 1. december 2018. Inden længe vil marts-opdateringen rulle ud til G6 Plus, oplyser Motorola.

 - "Vi er glade for at kunne bekræfte at Android 9.0 Pie opdateringen nu er rullet ud til vores populære Motorola Moto G6 Plus i Danmark. Vi garanterer endvidere fortsat kvartalsvise sikkerhedsopdateringer indtil minimum to år efter vi lancerede Moto G6 Plus tilbage i maj måned 2018,” fortæller Thor Gøtz, Country Manager Motorola, Lenovo Mobile Business Group til MereMobil.dk.

Motorola garanterer én stor Android opdatering i produktets levetid, kendt som en ”letter-update” til telefoner i G-serien. Desuden holdes sikkerhedsniveauet ved lige i mindst to år efter lanceringen. Opdateringerne udsendes én gang i kvartalet.

Motorola Moto G6 Plus blev lanceret i april 2018. Dermed bliver den opdateret med sikkerhedsopdateringer frem til april 2020 – i hvert fald som minimum.

I forhold til Android 9-opdateringen er det den sidste store lovede Android-systemopdatering til Moto G6 Plus. Hvorvidt telefonen følger med op på Android Q må tiden vise.

Den nye udgave af telefonen, Moto G7 Plus, er født med Android 9 fra salgsæsken. Denne kører sikkerhedsniveauet januar 2019. Også en marts-opdatering til denne ligger lige rundt om hjørnet.

ANMELDELSEMoto G7 Plus er en supermobil til en god pris

Mere til historien

Motorola G6 Plus er stadig i handlen. Den er faldet fra 2.300 kroner, vejledende, til 1.800 kroner. Det oplyser Sponseret link Pricerunner. Det er prisen for udgaven med 4 GB RAM. Den nyeste version, Moto G7 Plus, koster lige nu 2.300 kroner.

Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram