Motorola er klar med Android 9 til G6 Plus

Den sidste store lovede Android-opdatering er nu klar til Moto G6 Plus, men Motorola vedligeholder stadig sikkerhedsdelen.

Moto G6 Plus
Nu kan Moto G6 Plus opdateres til Android 9 (Foto: Motorola)

I maj 2018 anmeldte jeg Moto G6 Plus. Telefonen, der dengang kostede 2.300 kroner, fik topkarakter da den i forhold til prisen overraskede på rigtigt mange punkter.

Motorola Moto G6 Plus blev født med Android 8.

Motorola har generelt været åbne i forhold til deres opdateringsplaner for produkterne, og nu har Moto G6 Plus taget et stort skridt fremad.

Ejere af Moto G6 Plus kan nu opdatere deres telefon til Android 9. Udover Android 9 så bringes sikkerhedsniveauet op til 1. december 2018. Inden længe vil marts-opdateringen rulle ud til G6 Plus, oplyser Motorola.

 – “Vi er glade for at kunne bekræfte at Android 9.0 Pie opdateringen nu er rullet ud til vores populære Motorola Moto G6 Plus i Danmark. Vi garanterer endvidere fortsat kvartalsvise sikkerhedsopdateringer indtil minimum to år efter vi lancerede Moto G6 Plus tilbage i maj måned 2018,” fortæller Thor Gøtz, Country Manager Motorola, Lenovo Mobile Business Group til MereMobil.dk.

Motorola garanterer én stor Android opdatering i produktets levetid, kendt som en ”letter-update” til telefoner i G-serien. Desuden holdes sikkerhedsniveauet ved lige i mindst to år efter lanceringen. Opdateringerne udsendes én gang i kvartalet.

Motorola Moto G6 Plus blev lanceret i april 2018. Dermed bliver den opdateret med sikkerhedsopdateringer frem til april 2020 – i hvert fald som minimum.

I forhold til Android 9-opdateringen er det den sidste store lovede Android-systemopdatering til Moto G6 Plus. Hvorvidt telefonen følger med op på Android Q må tiden vise.

Den nye udgave af telefonen, Moto G7 Plus, er født med Android 9 fra salgsæsken. Denne kører sikkerhedsniveauet januar 2019. Også en marts-opdatering til denne ligger lige rundt om hjørnet.

ANMELDELSEMoto G7 Plus er en supermobil til en god pris

Mere til historien

Motorola G6 Plus er stadig i handlen. Den er faldet fra 2.300 kroner, vejledende, til 1.800 kroner. Det oplyser Sponseret link Pricerunner. Det er prisen for udgaven med 4 GB RAM. Den nyeste version, Moto G7 Plus, koster lige nu 2.300 kroner.

Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram