Læk: Flere specifikationer på Huawei P30-serien er ude

0

Der er to uger til Huawei præsenterer deres næste serie, P30 serien, men allerede nu, skulle nogle af specifikationerne være lækket.

Hvis lækket taler sandt, vil der være tale om tre telefoner, når Huawei præsenterer P30 i Paris.

Telefonerne går under navnet ELE-L29, VOG-L29 og MAR-LX2. Det ventes at være henholdsvis Huawei P30, P30 Pro og P30 Lite, ifølge GSMArena.com.

Huawei Mate 20 er en salgssucces – har rundet kæmpe milepæl

Hvis vi ser nærmere på Huawei P30, så ventes den at få 6 og 8 GB RAM, alt efter varianten. Lagringspladsen vil være 128 GB intern hukommelse.

Pro-modellen, Huawei P30 Pro, ventes at få 8 GB RAM, samt 128 eller 256 GB lagringsplads, alt efter modellen. Det oplyses også, at den vil have et periscope kamera på bagsiden med op til 10x zoom.

Kamerakongen Huawei rammer igen førstepladsen

Det oplyses ikke, om der er mulighed for udvidelse via MicroSD-kort, men da P20 serien ikke havde mulighed for dette, så skal vi nok heller ikke forvente, at P30-serien kommer med denne mulighed.

Alle tre modeller vil indeholde 4G-netværk, og der er ingen oplysninger omkring 5G. Skulle 5G komme med på en af P30 modellerne, vil det højst sandsynligt ske på Pro modellen, medmindre Huawei har en helt specielt 5G model i ærmet.

OnePlus viser deres 5G-telefon frem i prototype

Der er ikke umiddelbart nogle oplysninger om P30 Lite modellen, men ifølge GSMArena, så vil Lite modellen indeholde en Kirin 710 processor, mens den almindelige P30 model vil have en Kirin 980 processor samt en AMOLED-skærm.

P30 Lite er spottet på en polsk hjemmeside, hvor prisen afsløres. Det er dog uvist om den lanceres samtidig med P30 og P30 Pro eller det vil ske inden eller efter den store lancering. Tidligere har mange Lite-modeller været lanceret som en “soft-launch”.

Huawei P30 Lite spottet på webshop

Mere til historien

Huawei P30-serien bliver lanceret tirsdag den 26. marts i Paris. Prisen på de kommende modeller er ukendte.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer