Huawei P30 Lite spottet på webshop

0

Den kommende ”lite”-version af Huawei P30 er spottet på en polsk webshop, hvor også prisen er afsløret.

Huawei har tidligere lanceret deres ”lite-variant” før premium-modellerne, hvilket senest skete ved Mate 20 Lite, men om det også sker med de kommende P30-modeller er uvist.

Sikkert er det dog, at Huawei P30 Lite nu er spottet hos den polske online forhandler X-kom. Det er dog begrænset med detaljer på produktet, da teksten om telefonen blot er ”Huawei P30 lite 128 GB Black” og så prisen. Men denne er dog også ganske interessant. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Lite afsløret hos den polske online forhandler X-kom (Kilde: GSMArena.com)
Huawei P30 Lite afsløret hos den polske online forhandler X-kom (Kilde: GSMArena.com)

Hvis prisen er korrekt, så er der ingen ændring i denne fra forgængerne P20 Lite og Mate 20 Lite.

Disse blev begge lanceret til 1.600 polske zloty (PLN). Og det ser altså også ud til at blive prisen for Huawei P30 Lite med 128 GB intern hukommelse. Dermed ser det ikke ud til, at Huawei hæver prisen, hvilket flere producenter ellers ofte gør fra lancering til lancering.

Der er som sagt ingen oplysninger omkring specifikationer på webshoppen. Men tidligere har det forlydt, at den kommer med en skærm på 6,15 tommer og 1080p+ opløsning, Kirin 710 Chipset, triple-kamera med linser på henholdsvis 20, 16 og 2 megapixels. Derudover understøtter P30 Lite hurtigopladning og batteriet er på 3.240 mAh.

Huawei P30 Lite kommer med triple-kamera

Oplysninger ikke bekræftet af Huawei

Huawei har ikke hverken be- eller afkræftet disse oplysninger. Det er også uvist om Huawei lancerer P30 Lite i forbindelse med lanceringen af P30 og P30 Pro – eller det sker før eller efter.

Sikkert er det dog, at Huawei har inviteret verdenspressen til Paris tirsdag den 26. marts 2019. Til denne event forventes det, at de som minimum offentliggør Huawei P30 og P30 Pro.

Huawei P30 og P30 Pro præsenteres i marts

MereMobil.dk holder dig opdateret på de mange oplysninger omkring de kommende Huawei produkter så godt som muligt.

Mere til historien

Huawei har netop oplyst, at de har rundet en stor milepæl med Mate 20-serien. Siden lanceringen i oktober 2018 er der nu solgt mere end 10 millioner eksemplarer af Mate 20-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer