Huawei P30 Lite spottet på webshop

Den kommende ”lite”-version af Huawei P30 er spottet på en polsk webshop, hvor også prisen er afsløret.

Huawei har tidligere lanceret deres ”lite-variant” før premium-modellerne, hvilket senest skete ved Mate 20 Lite, men om det også sker med de kommende P30-modeller er uvist.

Sikkert er det dog, at Huawei P30 Lite nu er spottet hos den polske online forhandler X-kom. Det er dog begrænset med detaljer på produktet, da teksten om telefonen blot er ”Huawei P30 lite 128 GB Black” og så prisen. Men denne er dog også ganske interessant. Det skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Lite afsløret hos den polske online forhandler X-kom (Kilde: GSMArena.com)
Huawei P30 Lite afsløret hos den polske online forhandler X-kom (Kilde: GSMArena.com)

Hvis prisen er korrekt, så er der ingen ændring i denne fra forgængerne P20 Lite og Mate 20 Lite.

Disse blev begge lanceret til 1.600 polske zloty (PLN). Og det ser altså også ud til at blive prisen for Huawei P30 Lite med 128 GB intern hukommelse. Dermed ser det ikke ud til, at Huawei hæver prisen, hvilket flere producenter ellers ofte gør fra lancering til lancering.

Der er som sagt ingen oplysninger omkring specifikationer på webshoppen. Men tidligere har det forlydt, at den kommer med en skærm på 6,15 tommer og 1080p+ opløsning, Kirin 710 Chipset, triple-kamera med linser på henholdsvis 20, 16 og 2 megapixels. Derudover understøtter P30 Lite hurtigopladning og batteriet er på 3.240 mAh.

Huawei P30 Lite kommer med triple-kamera

Oplysninger ikke bekræftet af Huawei

Huawei har ikke hverken be- eller afkræftet disse oplysninger. Det er også uvist om Huawei lancerer P30 Lite i forbindelse med lanceringen af P30 og P30 Pro – eller det sker før eller efter.

Sikkert er det dog, at Huawei har inviteret verdenspressen til Paris tirsdag den 26. marts 2019. Til denne event forventes det, at de som minimum offentliggør Huawei P30 og P30 Pro.

Huawei P30 og P30 Pro præsenteres i marts

MereMobil.dk holder dig opdateret på de mange oplysninger omkring de kommende Huawei produkter så godt som muligt.

Mere til historien

Huawei har netop oplyst, at de har rundet en stor milepæl med Mate 20-serien. Siden lanceringen i oktober 2018 er der nu solgt mere end 10 millioner eksemplarer af Mate 20-serien.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram