Huawei P30 og P30 Pro marketing-materiale lækket

0

Der er utallige oplysninger om de kommende P30-modeller fra Huawei, som allerede er lækket. Nu er eksklusivt marketing-materiale også lækket. Se det her.

Lækkede billeder af Huawei P30/P30 Pro (marketing materiale) (KIlde: Mysmartprice.com)
Lækkede billeder af Huawei P30/P30 Pro (marketing materiale) (KIlde: Mysmartprice.com)

Huawei afholder tirsdag den 26. marts 2019 en event i Paris, hvor de vil offentliggøre telefonerne P30 og P30 Pro for offentligheden.

Der er allerede lækket mange oplysninger om de kommende telefoner, både specifikationer og billeder, men ingen af disse oplysninger er bekræftede af Huawei.

Huawei P30 og P30 Pro lækket forud for lancering

Senest er der lækket billeder og eksklusivt markedsføringsmateriale. Hvis disse billeder viser sig at holde stik, så er der ikke mange hemmeligheder tilbage omkring de kommende topmodeller fra Huawei. Det skriver Mysmartprice.com.

Billederne viser telefonen kommer i farverne Black, Aurora og den populære Twilight.

Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

P30 ventes at komme med et ”fladt” design og altså ikke buet skærm. Mens P30 Pro kommer med den vandte kurvede skærm.

Ligesom flere af konkurrenterne så ventes det også, at fingeraftrykslæseren er af typen ”in-screen”. Der er et triple-kamera på bagsiden med LED-flash.

VIDEO: Huawei Mate X | Første kig ind i fremtiden

Vi nærmer os snart den endelige lancering og dermed er det snart slut med de mange gætterier om, hvad vi kan forvente af de nye P30-telefoner fra Huawei.

Det er spændende om Huawei lancerer P30 Lite i samme runde, som topmodellerne eller den først lanceres på et senere tidspunkt.

Mere til historien

Skal man tro på det markedsføringsmateriale, der er lækket, så ser det også ud til, at Huawei vil lancere et nyt Huawei Watch GT samtidig med P30-serien i næste uge i den franske hovedstad.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer