Huawei P30 og Huawei P30 Pro afsløret af Power

Der er snart ikke meget overraskelse tilbage når Huawei offentliggør P30 og P30 Pro. Nu er billeder, pris og specifikationer afsløret af Power.

Power.no har afsløret Huawei P30 og P30 Pro før tid (Kilde: Tek.no)
Power.no har afsløret Huawei P30 og P30 Pro før tid (Kilde: Tek.no)

Huawei næste store flagskib hedder Huawei P30 Pro og den lanceres på tirsdag ved en stor event i Paris. Men der har allerede på nuværende tidspunkt været lækket en række detaljer omkring telefonen.

Og nu har Power også fået lagt telefonen op på deres hjemmesider. Det skriver Tek.no.

Huawei P30 og P30 Pro marketing-materiale lækket

Power har dog fjernet telefonerne igen efter Tek.no kontaktede dem. Dog nåede den norske hjemmeside Tek.no, at tage nogle screenshots, som du kan se herunder. Om den danske del af Power også har haft priser online, det er uvist.

Tek.no har opdaget Power fik afsløret priser og fulde specifikationer på de to kommende topmodeller, Huawei P30 og Huawei P30 Pro.

I produktbeskrivelsen blev det forklaret, at den zoom-funktion der er teaset for af Huawei er en 5 gange optisk zoom, som bruges til at give ti gange hybridzoom. Denne hybridzoom er også set i andre produkter fra Huawei, hvor den optiske zoom dog kun har været 3x.

Det er kun Pro-udgaven, som kommer med den kraftige zoom.

Specifikationerne ifølge Power

  • 6,47 tommer OLED-skærm
  • Hovedkameraet: 40 megapxiels + 20 megapixels + 8 megapixels + TOP kamera
  • Frontkamera: 32 megapixels
  • 4.200 mAh batteri – understøtter hurtigopladning
  • Omvendt trådløs opladning
  • In-screen fingerprintscanner
  • IP68-certificering

Telefonen ser ud til at komme i to varianter, hvor den ene har 128 GB intern hukommelse, mens den anden har 256 GB intern hukommelse. Afhængig af hukommelses-varianten har de enten 6 GB eller 8 GB RAM.

Oplysningerne på Powers hjemmeside fortæller intet om, hvilket ur der er afbilledet ved siden af telefonerne.

Power har fjernet telefonen og dermed også priserne, men måske det ikke var helt tilfældigt, at de fik afsløret priser osv. Power streamer Huaweis event tirsdag den 26. marts 2019 på deres hjemmeside. Power har dog ikke ønsket at kommenterer hændelsen til Tek.no. I øvrigt fortæller Tek.no også, at Amazon i Italien angiveligt har lækket oplysninger om P30’erne. Den skulle komme i en rød variant og sælges i et bundle med en Sonos One-højttaler og trådløs lader. Det skriver GSMArena.com.

Power.no har afsløret Huawei P30 og P30 Pro før tid (Kilde: Tek.no)
Power.no har afsløret Huawei P30 og P30 Pro før tid (Kilde: Tek.no)

Power afslørede ikke noget omkring salgsstarten. Dog var der en melding om, at den var på lager på webshoppen, men ikke i butikkerne. Så mon ikke salgsstarten er kort efter lanceringen.

Hvor dyr bliver Huawei P30 / P30 Pro?

Prismæssigt virker det til, at P30 Pro bliver billigere end Samsung Galaxy S10, hvis Powers oplysninger holder stik. Priserne der er opgivet, er i norske kroner. Vi skrev ellers tidligere, at Huawei P30 og Huawei P30 Pro ville blive dyrere end Galaxy S10.

Prisen på Huawei P30/P30 Pro er lækket – dyrere end Galaxy S10

Ansigtsgenkendelsen er væk?

Huawei er den Android-producent, som har den bedste ansigtsgenkendelse på Mate 20 Pro. Men alligevel ser det ikke ud til, at P30 og P30 Pro kommer med ansigtsgenkendelse. I hvert fald ikke ud fra oplysningerne på Power.

Huawei P30 Lite er også blevet lækket tidligere. Dette var på en polsk webshop.

Huawei P30 Lite spottet på webshop

Mere til historien

Da Samsung lancerede deres Galaxy S10’ere var det norsk TV, som fik afsløret telefonen inden lanceringen. Dette skete da de fik vist en TV-reklame før tid.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram